Široki Brijeg: 40-godišnjakinja pokrala sugrađanku

PU Široki Brijeg rasvijetlila je krađu, koja je počinjena u listopadu ove godine na štetu 57-godišnje građanke iz Širokog Brijega.

Prijavu o krađi PU Široki Brijeg zaprimila je 06. studenoga, a u prijavi je navedeno da je, točno neutvrđenog dana tijekom listopada, iz obiteljske kuće u Širokom Brijegu nepoznati počinitelj otuđio više komada zlatnog i srebrenog nakita.

Operativnim radom kao mogući počinitelj navedenog kaznenog djela identificirana je S. V. (40) iz Širokog Brijega, te je nad istom, u službenim prostorijama PU Široki Brijeg, izvršena kriminalistička obrada.

Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je S. V. (40), iskoristivši kraće odsustvo iz kuće 57-godišnje građanke, ušla u njezinu kuću i iz iste otuđila obiteljski nakit, kojeg je potom prodala.

PU Široki Brijeg podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. V. (40) zbog osnova sumnje da je na opisani način počinila kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH, navedeno je iz MUP-a ŽZH.

(www.mupzzh.ba)Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.