Široki Brijeg: 26-godišnjem osumnjičeniku koji je napao nevjestu produžen pritvor

Županijski sud u Mostaru odlučujući po obrazloženom prijedlogu za produženje pritvora ovog tužiteljstva odlučio je da se osumnjičeniku G.S. (26) osumnjičenom za kazneno djelo Ubojstva u pokušaju iz čl. 166 st. 1 u vezi sa čl. 28 Kaznenog zakona F BiH produži pritvor za još 2 (dva) mjeseca, koji može trajati najduže do 24. rujna 2017. godine.

Pritvor je produžen iz razloga postojanja okolnosti koje opravdavaju strah da će osumnjičenik na štetu oštećene ponoviti pokušaj djela koje mu se stavlja na teret ili da će djelo dovršiti.

Podsjećam, osumnjičenik G.S. se sumnjiči da je dana 24. lipnja 2017. godine, oko 21,00 sati u Širokom Brijegu, u obiteljskoj kući u kojoj živi sa svojim bratom i njegovom ženom, napao bratovu ženu.

>> Pročitajte i: “Ubojstvo u pokušaju”: 26-godišnjem Širokobriježaninu prijeti najmanje pet godina zatvora

Te večeri oštećena A.S. nalazila se na balkonu, kada je u jednom trenutku sa kuhinjskim nožem u ruci ugledala osumnjičenika G.S. koji se kretao prema njoj, pa je dozivajući upomoć pokušala pobjeći, ali ju je osumnjičenik sustigao u kutu balkona, te joj zadao dvije ubodne rane u predjelu trbuha, nanijevši joj na taj način tjelesne ozljede zbog kojih je prevezena u SKB Mostar, zaključio je Josip Aničić za portal Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Bože sačuvaj,momku treba liječnička, pomoć, pomoć psihijatra i struke…Ženi koja je zadobila povrede brz i uspješan oporavak…

  • Decko je bolestan jer zdrav nebi sigurno to napravio ,treba njemu lijecenje.
    Boze daj ovoj obitelji snage da oproste i pomognu da se lijeci .

  • triba javnost znat i za ovakve vijesti momku triba molitva od sviju nas da se vrati u krscanski zivot a naravno i zatvorska kazna duza od 5 godina gospodji uz Boziju pomoc brz oporavak

  • Dali se neko pita koje probleme imaju ljudi pa to ucine .
    Sigurno nije lako ni obitelji i ovoj mladoj zeni, neka joj Bog bude na pomoci .
    Ali decko nije za zatvor nego za lijecenje ,a oni koji metak prizivaju ili nesto drugo Bog njima dao pamet.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.