Širi se carstvo oko Cageball centra u Grudama: Mate i Ivan ne staju – Jabuka.tv

Širi se carstvo oko Cageball centra u Grudama: Mate i Ivan ne staju

Nakon samo nekoliko mjeseci, Mate Alpeza i Ivan Ćorluka – Tusić, stvorili su pravo carstvo oko Cageball centra koji je otvoren početkom 2020. godine.

Osim Cageball centra o kojem se dugo pričalo, gosti se mogu zabaviti uz stolni tenis koji je također na raspolaganju.

Nakon toga, vidjeli su viška prostora oko centra te su prvo otvorili dječji park. Potom je na red došlo košarkaško igralište.

I kao šlag na tortu otvoreno je i igralište za boćanje.

O broju gostiju i popunjenosti termina ne treba ni pričati, posebno kad se uzme u obzir da je gruđanski tandem među prvima u općini otvorio ovakve pogodnosti.

Kako kažu, zbog zatvaranja uzrokovanih koronavirusom, slobodno vrijeme su iskoristili na najbolji mogući način.

Nakon prvog i drugog vala povećanja zaraženih i zatvaranja objekta vrijeme smo iskoristili za širenje i realiziranje ideja. Sve što smo zamislili odraditi kroz dvije godine odradili smo u pola godine, rekao je Mate Alpeza za portal Jabuka.tv.

Naravno, sav taj uspjeh, odnosno uspješno poslovanje nije došlo preko noći i bez nekog rizika i napora.

Riskirali smo i novac i žrtvovali i vrijeme i sve jer smo 80 posto posla odradili vlastitim rukama, jedan majstor stalni, Tusićev otac, brat i nas dvojica. Dali smo se u to 101 posto. Ja sam čak napustio ozbiljan posao u kolovozu 2019. godine zbog ovoga.

Iako je Ivan prije svega veliki obožavatelj futsala, odlučili su se prvo Cageball centar napraviti.

Bazirali smo se na to da je puno lakše skupiti šest osoba za nogomet nego deset. Iako Cage je teško igrati bez zamjene, rijetko tko to može. I eto zasad se pokazalo pun pogodak.

Novi sportski sadržaj: Gruđani otvorili prvi Cageball u Hercegovini

S tim da svako malo iznenade novim idejama i širenjem ponude, zanimalo nas je i to je li vrijeme za malo odmora.

Nakon otvaranja dječjeg parka, boćališta i terena za basket planiramo jednu sezonu mirovati. Nakon toga ako se nastavi dobro raditi plan je ubaciti u ponudu pizzu i još neku vrstu hrane. Dugoročno je plan otvoriti i futsal teren i još proširiti ponudu u svakom smislu, ali to su stvari koje bi trenutno zadržali za sebe, zaključio je Mate u razgovoru za portal Jabuka.tv dodavši da im u dolaze ljudi iz Širokog Brijega, Posušja, Ljubuškog, Mostara i ostalih gradova.

(www.jabuka.tv | K.A.)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.