Šire se glasine da bi Red Dead Redemption 2 mogao biti dostupan i za PC

U posljednjih nekoliko mjeseci pojavilo se dosta glasina o Red Dead Redemption 2, koji bi navodno mogao biti dostupan i kao PC verzija. Pojavile su se i vijesti o tome da su otkriveni i parametari, nizovi i funkcije u Red Dead Redemption 2 mobilnoj aplikaciji, koji prilično jasno nagoviješćuju PC verziju ove popularne kaubojske igre koja je do sada bila prisutna samo na najpopularnijim konzolama Play station 4 i XBox One-u.

Na švedskoj stranici MediaMarkta (poznati njemački multinacionalni lanac trgovina, koji je najveći europski trgovac potrošačkom elektronikom i drugi po veličini u svijetu nakon Best Buy-a), imao je na popisu Red Dead Redemption 2 za PC, a igra je čak bila dostupna i za pred narudžbe neko vrijeme.

PC nastavak bi bio logičan slijed ako pogledamo obrazac po kojem je Rockstar radio i sa predhodnim popularnim igrama kao npr. s Grand Theft Auto, iako s druge strane prva verzija Red Dead Redemptiona nikada nije stigla do windows računala.

Postoji i mogućnost da Rockstar zapravo čeka da Red Dead Online izađe iz beta verzije. Ovaj Multiplayer dio igre dobiva stalna ažuriranja i možda neće trebati još mnogo prije nego što se verzija 1.0 ugasi.

Nakon što je Rockstar prodao ovu igru u više od 23 milijuna primjeraka, Red Dead Redemption 2 je dobio sve pozitivne kritike i samo komercijalno priznanje, piše PCchip.

Za one koji ne poznaju ovu igru, podsjetimo da je Red Dead Redemption 2 jedna od najboljih igara za Play Station 4, koja se u vrlo kratkom vremenu vinula u zvijezde. Ako ste ikada željeli igrati fantastičnu pucačinu iz trećeg lica koja se odigrava na Divljem Zapadu u kojoj će vam jedini partneri biti konj kojeg jašete i revolver koji leži na vašem boku, tada je Red Dead Redemption 2 ono što trebate zaigrati. Dodajmo tu još i fenomenalne vizualno-zvučne efekte koji će vas svakako zalijepiti danima za ekran.

Iako nekima možda ova igra i neće biti savršena, velikoj većini ti manji nedostaci su gotovo neprimjetni. Svaki pojedini aspekt igre stavit će vas u samu ulogu odmetnika u Americi koji sa svojom bandom pokušava pobjeći zakonu dovoljno dugo da novac koji im je potreban zauvijek nestane. To je epska, nezaboravna i zadivljujuća priča upakirana u potpuno novi sustav interakcije, s mnoštvom nezaboravnih likova i velikom količinom visoko kvalitetnog sadržaja koji će se vas natjerati na duže igranje. Zbog toga su i vlasnici Windows računala u velikom iščekivanju kada bi se ova popularna igra mogla pojaviti i u PC verziji.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.