SIPA uključena u istragu povodom prijetnji upućenih Gordani Tadić

Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) je, zajedno s drugim nadležnim institucijama i policijskim agencijama, uključena u istragu povodom prijetnji upućenih glavnoj tužiteljici Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Gordani Tadić i njezinoj obitelji.

Državna agencija za istrage i zaštitu poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju otkrivanja počinitelja tog djela, kazao je Feni glasnogovornik te agencije Luka Miladinović, komentirajući upit u vezi s angažmanom SIPA-e na istrazi tog slučaja.

Podsjetio je kako je SIPA u ponedjeljak informirana od  Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH (DKPT BiH) o prijetnjama upućenim glavnoj tužiteljici Tužiteljstva BiH.

Miladinović je dodao kako SIPA postupa u parnerstvu i koordinaciji s drugim nadležnim institucijama i agencijama, uključujući Obavještajno-sigurnosnu agenciju BiH (OSABiH), DKPT i Tužiteljstvo BiH.

Direktor DKPT-a BiH Mirsad Vilić u ponedjeljak je izjavio kako je, povodom spomenutih prijetnji upućenih putem društvenih mreža, dodatno podignuta razina sigurnosti glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH Gordane Tadić i njene obitelji, te da poduzete mjere i radnje ostaju na snazi do daljnjeg.

Podignuta razina sigurnosti glavne tužiteljice, analiziraju se upućene prijetnje smrću

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Bakir je izravno upro prstom i tuziteljicu imenom i prezimenom. Bivsi reis Mustafa Ceric je li to dovoljno za Sipu. Poduzmite nesto..!

  • Gordana za krace vrijeme morati ces seliti iz Sarajeva.Ime ti nije podobno za Sarajeo.Odseliti ces radi svoje obitelji.Bakir i mudjahedini ce te otjerati…Zalosno,ali sta ces?

  • Ovako im i Jozo Leotar nije odgovarao. I svi znamo sto mu se desilo i kako na koji nacin. Tko je odgovarao za taj teroristicki cin. Nitko, pokusali optuziti hrvate koji sa tim nemaju veze ali nije uspjelo. Ali do danas pravi nalogodavci i izvrsioci nisu privedeni licu pravde. I onda se cudimo sto Bakir i njegovi poslusnici prijete. Pa to im je provjerena i uspjesna metoda… Njima ne stima pravni poredak i pravna drzava, oni zele da su iznad svega. Od ovako uredene BiH nama nista. Kriminalci vladaju i kolo vode…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.