Podignuta razina sigurnosti glavne tužiteljice, analiziraju se upućene prijetnje smrću

Direktor Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine (DKPTBiH) Mirsad Vilić kazao je danas kako je dodatno podignuta razina sigurnosti glavne tužiteljice Tužiteljstva BiH Gordane Tadić i njene obitelji.

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH je dodatno podigla razinu sigurnosti štićene osobe kao i njezine obitelji, potvrdio je Feni direktor Vilić, istaknuvši kako će poduzete mjere i radnje ostati na snazi do daljnjeg.

Komentirajući upit u vezi s prijetnjama upućenim putem društvenih mreža glavnoj tužiteljici Tužiteljstva BiH i njenoj obitelji, Vilić je precizirao kako nadležne policijske agencije i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH (OSABiH) analiziraju te prijetnje.

Dodao je kako je DKPTBiH u stalnom kontaktu s Ministarstvom sigurnosti BiH, OSA-om BiH i nadležnim policijskim agencijama, koje su uključene u rad na rasvjetljavanju spomenutih prijetnji.

Informaciju o prijetnjama upućenim glavnoj tužiteljici Tužiteljstva BiH Gordani Tadić i njenoj obitelji ranije je potvrdio ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, zbog čega je zatražio promptno reagiranje nadležnih institucija.

U međuvremenu, i iz OSA-e BiH su naveli da su angažirani na istrazi u vezi s ovim slučajem, odnosno na utvrđivanju činjeničnog stanja u povodu spomenutih prijetnji.

Gordana Tadić i njezina obitelj dobili prijetnje smrću

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Samo je mafija spremna na obračune ubijanjem tužilaštva a bome poslije i sudiju,,,s r a m o t a nad sramotom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.