Sin stradaloga: Da je Cetinski čovjek, nazvao bi me i izrazio sućut

Ibrahim Kevljanin stradao je u petak u prometnoj nesreću u Rovinju u kojoj je sudjelovao pjevač Tony Cetinski.

Glazbenik se u subotu putem odvjetnice obratio javnosti i kazao kako je u šoku te da otkazuje sve nastupe i obitelji preminuloga Ibrahima izrazio je sućut. Sa sinom pokojnoga Ibrahima danas je razgovarao Avaz.ba i Adis Kevljanin je ispričao kako je saznao za smrt oca, što se događalo u satima nakon tragedije i kada je posljednji put vidio oca koji je rodom iz Kozarca, a godinama živi u Rovinju.

“Za tatinu smrt doznao sam istu večer kad se nesreća dogodila. Iz Rovinja su me nazvali prijatelji i javili su mi da je tatu pregazio Tony Cetinski. Poslije toga počeli su mi se javljati i drugi prijatelji koji su mi ispričali sve što se dogodilo toga kobnoga petka u 14 sati”, izjavio je Adis.

Ispričao je i kakve je detalje o nesreći saznao od prijatelja koji žive u Rovinju.

“Prijatelji su mi rekli da je Tony udario Ibrahima dok je stajao na cesti, a ne dok je ležao, kako pojedinci tvrde. Tony je u Rovinju poznat po brzoj vožnji i sam sam se vozio tom ulicom i odlično je poznajem i znam da treba voziti polako”, kaže Adis.

Dodaje kako ga nakon nesreće Cetinski nije kontaktirao niti su to učinili njegovi odvjetnici.

“Da je čovjek, okrenuo bi broj, izrazio mi sućut zbog ove tragedije. Nije se udostojao ni javiti. Prije osam godina sam operirao srce i već 14 godina živim u Innsbrucku, a zdravstveno stanje pogoršalo mi se nakon ove tragedije”, navodi sin stradaloga, prenosi Vecernji.hr. Ispričao je i kako je prije nekoliko godina u prometnoj nesreći stradao njegov brat Haris, a oca je zadnji put vidio ovoga kolovoza kada ga je posjetio s kćerima Dijanom i Dejlom.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.