Šilić o dolasku Dinama: Očekuje nas nogometni spektakl, to je najbolja momčad u regiji

NK Široki Brijeg ove godine slavi 70 godina svoga postojanja i povodom toga na Pecari je trebala gostovati momčad HNK Rijeke, ali i Dinama iz Zagreba.

Budući da su ostali bez trenera, momčad Rijeke je prije par dana otkazala prijateljsku utakmicu protiv Širokog, ali gostovanje zagrebačkog Dinama sredinom studenog zasad nije upitno.

GNK Dinamo Zagreb sredinom studenoga stiže na trodnevno gostovanje u Široki Brijeg i tada će odigrati prijateljsku utakmicu s NK Široki Brijeg u povodu 70 godina kluba. U spomenutoj utakmici upriličit ćemo i oproštaj za Wagnera Santosa Laga. Dogovorena utakmica s Dinamom nastavak je dobre suradnje i prijateljstva dva sportska kolektiva. Zahvaljujem se upravi Dinama što nas je, pored svih svojih obveza, odlučila počastiti svojim dolaskom u Široki Brijeg i Hercegovinu. Dinamo je bez premca najbolja momčad u regiji i zadovoljstvo će biti tim veće što će vrlo vjerojatno ove sezone i prezimiti u Europi. Zasigurno nas očekuje pravi nogometni spektakl, potvrdio je sportski direktor NK Široki Brijeg Dalibor Šilić.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Silicu i kompanijo to je to!To je prilika koju trebate iskoristit sad kad ugostite Dinamo a i Maninjo je blizu.Uz pomoc Maminja i prijateljskih odnosa sa Dinamom pojacajte se na zimu sa kvalitetnim igracima.Ajmooo Siroki

    8
    1
  • Ma kakav Dinamo još će te vi i pobjedit.Treba samo pustit nek onaj pomoćnik Ćorić uigra ekipu jer je on tipični primjer trenutne maskote kluba.Mi smo široki i idemo na pobjedu.Tu je i pomoćnik Ivanković ali eto on je bar zaslužio da sakuplja lopte.Ako se klub zaista ojača i bude ličio na nešto onda treba ovoj dvojici ponuditi posao da počiste tribine posle svake utakmice.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.