Silente i Edo Maajka otvaraju 13. WHFest: Donosimo cijene ulaznica

Sve je spremo za 13. po redu West Herzegowina Fest, koji se održava od 30. srpnja do 1. kolovoza u Širokom Brijegu. Ekipa portala Jabuka.tv posjetila je plato u Borku te smo zatekli da su u tijeku posljednji pripremni radovi kako bi sve bilo spremno za večeras.

Cijene ulaznica su 10 KM po večeri, a posjetitelji će moći uz natjecateljski program, uživati u koncertima Silentea, Ede Maajke, Hladnog piva, Pavela i Vatre.

Objavljen je i službeni program Festivala koji se može pogledati na službenim stranicama Festivala.

I ove godine u žiriju su zvučna imena filma, glazbe i književnosti, pa će o najboljima odlučivati višestruko nagrađivani hrvatski glumac Krešimir Mikić, Marko Cindrić, glumac i umjetnički direktor festivala nove drame – Nu:Write Theatre Festival, mladi zagrebački redatelj Filip Mojzeš, kojeg su ove godine nagradili u Beogradu za najbolji kratkometražni igrani film, Zdenko Franjić, glazbeni izdavač, Atilla Aksoj, gitarist Zostera, Ivan Galić Ivećko, jedan od osnivača WHFesta, Petra Ljevak, direktorica Naklade Ljevak, književnica Ivana Simić-Bodrožić te književnik i novinar Emir Imamović Pirke.

Dijelimo ulaznice za prvu večer WHFesta, pošaljite Vaše ime, prezime, godište i mjesto prebivališta na mail info@jabuka.tv

Inače, selektori festivala su od preko 200 pristiglih radova, odabrali je 36 priča, 21 film i devet bendova. Ove godine će najbolji bend biti nagrađen snimanjem pjesme i spota, a najbolji gitarist dobit će gitaru koju poklanja Jack Daniels. Najbolji film bit će nagrađen novčanom nagradom koju je osigurala UniCredit Banka, a autore najboljih priča novčano će nagraditi portal Bljesak.info, dugogodišnji medijski partner festivala.

Novost ove godine je i nagrada za najbolji styling bendova, koju dodjeljuje Levi’s. I ove godine uz festival su Ožujsko pivo i Elektroprivreda HZHB.

Na otvaranju ovogodišnjeg, 13. po redu festivalu, nastupit će Silente i Edo Maajka. Drugu večer koncert će održati Hladno pivo, a treću večer otvorit će koncert grupe Pavel. Festival će, nakon proglašenja pobjednika, zatvoriti bend Vatra.

Što se tiče tradicionalnog kampiranja uz festival, i ove godine organizatori ne mogu službeno stajati iza kampiranja, ali upozoravaju sve one, koji to žele da to čine na vlastitu odgovornost.

Detaljnije informacije o festivalu možete dobiti na internetskim i Facebook stranicama WHFesta.

(www.jabuka.tv) 

37 komentara

Komentiraj: