Sigurnosne kamere najbolje dočaravaju snagu potresa u Zagrebu – Jabuka.tv

Sigurnosne kamere najbolje dočaravaju snagu potresa u Zagrebu

Sigurnosna kamera postavljena na jednom objektu snimila je trenutak prvog jutrošnjeg zemljotresa koji je pogodio Zagreb.

Snimka koju su objaivli hrvatski medije prikazuje prve trenutke potresa jačine 5,3 stupnja po Richteru koji je jutros u 6:23 minute uznemirio građane Zagreba i mnoge od njih primorao da napuste svoje domove.

Na snimci se vidi podrhtavanje parkiranih automobila, a začula se i buka te aktivirani alarm.

Također, na YouTubeu se pojavila slična snimka koja je nastala za vrijeme potresa

Nakon prvog potresa, uslijedila su još dva koja su se osjetila, a njihova jačina je bila 5,2 i 3,7 stupnjeva po Richteru. Oštećene su zgrade i katedrala u Zagrebu, a jedna djevojčica je teško ozlijeđena.

Potres je s razlogom uznemirio brojne Zagrepčane, a utvrđena je velika materijalna šteta. Cijela Hrvatska je sada u izvanrednom stanju, jer traje epidemija koronavirusa, snažan potres je stvorio velike probleme u glavnom hrvatskom gradu.

Dva snažna potresa pogodila Zagreb

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Trebali bi shvatit, koliko smo nemocni u ovakvim situacijama. Covjek stvar, cijeli zivotni vijek i u jednom trenutku ostade bez svega…
    Zaboravio si ono najbitnije, rodbinu, prijatelje,… Uvjek trcis, a kamo??? Izgubio si: ljubav, srce, dusevni mir… Mir koji nam je svima neophodno potreban…
    Svi nekam zure! U toj zurbi, nitko se ne okrece ili se zali vratit po ono sto je izgubio/la.
    Zapitajmo se gdje to ide…
    Blagoslovljenu Nedjelju vecer vam zelim!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.