Šibenik: Ubio troje ljudi pa pobjegao, policija blokirala cestu

U srijedu u 16.34 sati nakon zaprimljene dojave u obiteljskoj kući u Gomljaniku, Brodarica (PU šibensko-kninska) pronađene su dvije mrtve osobe (žena i muškarac) te nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jedan mrtav muškarac.

Policija provodi intenzivno traganje za osobom Luketa Boris (1958.) iz Primoštena kojeg dovodimo u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom reg. oznaka ŠI 569 FD, piše Index.hr.

Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM.

Građani koji imaju saznanja o Luketi mole se da se jave policiji.

Kod Brodarice je postavljena policijska blokada, na mjestu događaja, kod obiteljske kuće u blizini brodaričke škole i jedne autopraonice, policija je razvukla traku i ne dopušta pristup mjestu događaja.

“Vidjela sam kako preko zida dvorišta bježi jedan prosjedi visoki muškarac, a drugi niži je hodao polako. Sumnjivo se ponašao pa mi se čini da je imao nešto s tim događajem”, ispričala je novinarima susjeda, koja je nazvala policiju čim je to vidjela.

Žena navodi kako se boji za svoj život te kako je u strahu od odmazde tih muškaraca, piše ŠibenikIN.

Drugi susjedi navode da su bili u kući i da ništa nisu znali dok im nije došla na vrata druga susjeda i pitala ih: “Pa zar ne znate što se dogodilo u našoj ulici? Ubijeni su vam susjedi, muž i žena!”, rekla im je.
Policijska traka nalazi se pedesetak metara dalje od kuće u kojoj se kazneno djelo navodno dogodilo.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.