Severinina pjesma “Otrove” hit u cijeloj regiji

Severinina pjesma “Otrove” najslušanija je u cijeloj regiji, a odlične rezultate bilježi i u Austriji, Švicarskoj, Švedskoj i Njemačkoj!

Svega tjedan dana od premijere, nova Severinina pjesma “Otrove” bliži se brojci od čak pet milijuna YouTube pregleda, što do sada, u tako kratkom periodu, nije postigla niti jedna pjesma u regiji.

Ne čudi, stoga, što je upravo u regiji – prema “YouTube Trending” pozicijama – pjesma “Otrove” u samom vrhu. U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, ovo je najslušanija pjesma, no sjajne rezultate bilježi i u Austriji i u Švicarskoj, gdje je također protekloga tjedna bila na prvome mjestu najslušanijih pjesama, dok se u Švedskoj našla na četvrtom mjestu, a u Njemačkoj na petom, piše Ljepota i Zdravlje.hr.

“Presretna sam što nas glazba spaja” – komentirala je Severina na svojoj Facebook stranici ovaj izniman uspjeh, zahvalivši i publici koju je pjesma osvojila, ali i suradnicima bez kojih ne bi postigla tako sjajne rezultate, prije svega Jala Bratu – autoru pjesme.

Tako je Severina, uz “Otrove” te “Kao”, pjesmu koja je do sada preslušana više od 11 milijuna puta, na najbolji mogući način najavila novi album, koji se s nestrpljenjem očekuje u petom mjesecu.


(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.