Severina Vučković najbolje odjevena Hrvatica u 2014. godini

S krajem 2014. godine koji nam se približava došlo je na red da se objavi i lista 25 najbolje odjevenih Hrvatica koje smo imali prilike viđati na društvenim događanjima u ovoj godini. Ove je sezone lifestyle portal Wall.hr okupio tim modnih stručnjaka kako bi dobio najpošteniju, najstručniju i najobuhvatniju listu najbolje odjevenih dama iz društvenog života Hrvatske.

U žiriju čiji su članovi dali svoje bodove su bili dizajneri Ivana Popović, Aleksandra Dojčinović, Toni Rico, Marina Lacković i Simone Manojlović, ravnateljica modne škole Profokus i modna kolumnistica – profesorica Branka Vučetić Atletić, modni stilist i kroničar Neven Ciganović, Suzy Josipović Redžepagić – osnivačica Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović, direktorica Fashion Weeka Zagreb te novinarke i urednice Wall.hr portala – Anamaria Butković, Tea Filipović i Korana Marović.

Ono što je posebno zanimljivo je da su se na listi našle brojne osobe iz javnog, ali i društvenog života poput poznatih arhitektica, menadžerica i odvjetnica.

“Drago nam je što konačno donosimo jednu listu najbolje odjevenih gdje je modna struka mogla reći svoje mišljenje i na kojoj su se našle i dame sa stilom koje i nisu toliko zastupljene u medijima”, rekli su iz Wall.hr-a.

Metodologija je bila sljedeća: svatko od članova žirija trebao je složiti listu od prvog do desetog mjesta, gdje prvo mjesto donosi 10 bodova, a 10. mjesto jedan bod. Bodovi su zbrojeni i 25 Hrvatica s najvećim brojem bodova našlo se na listi. Važno je napomenuti da su članovi žirija glasali raznoliko i da konačna lista ne odražava mišljenje pojedinog člana žirija, nego je dobivena ukupnim zbrojem glasova.

Prvo mjesto za najbolje odjevenu damu u Hrvatskoj u 2014. godini pripalo je Severini Vučković, dok su se iza nje još našle: Iva Balaban, Ljupka Gojić Mikić, Đurđa Tedeschi, Jadranka Sloković, Maja Tedeschi, Marijana Batinić, Lana Puljić, Jelena Veljača, Nina Violić, Petra Kurtela, Lejla Filipović, Vesna Orlovac, Loredana Bahorić, Vedrana Ergić, Izabela Rakonić , Iva Balent, Petra Nižetić, Tatjana Dragović, Olja Vori, Nina Badrić, Ana Petričić Gojanović, Lana Banely Bara, Anita Dujić Veljača te Ana Perduv.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.