Emotivan nastup: Severina se rasplakala tijekom koncerta na Jahorini

Severina se rasplakala tijekom izvođenja pjesme “Rođeno moje” na koncertu održanom u petak na Jahorini.

Pjevačica se slomila izvodeći pjesmu koju je posvetila svom sinu Aleksandru, a publika i njezini prateći vokali nastavili su pjevati.

Severina je nastupila u jednom hotelu na Jahorini, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Vrhovni sud ponovno skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću.

Severini sud ponovno oduzeo sina

Seeverina je na Jahorini održala i kratki govor na ovu temu.

Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage… Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj, kazala je.

Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću, rekla je Severina.

(www.jabuka.tv | Foto: Screenshot/Telegraf)

10 komentara

  • Ne bi joj ni lutku dao a kamoli dijete … Neki dan azdaja reklamira cavajdu a sad glumata briznost i majcinstvo a uša azdajo

  • Da si u mladosti bila malo cednija i stidljivija, a ne pustala da te oprasi svaka pcelica koja naidje mozda bi sad bila s djetetom. Nego ima Sarajevo dobrih psihologa. Kad si vec tu svrati malo na razgovor.

  • A gdje je srednji prst što je pokazala.Ako nije nadrogirana ,onda je baš luda.Jos jedan alibi Milanu.Aco će je vj.napustiti čim bude imao 18 g.

  • Koliko drkadija bez mozga komentira….sta je to vama uradila pa ste jalni..bolje povedite racuna o svojim zenetinama i cerima ako ih imate..jer nikad se ne zna tko ce se kad borit za skrbnistvo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.