Severini sud ponovno oduzeo sina

Severina Vučković ponovno je izgubila skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Pjevačica se godinama za skrbništvo nad maloljetnim sinom bori s bivšim suprugom Milanom Popovićem, a kako piše Nacional, Vrhovni sud RH ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku, pa tako Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu.

Ovaj medij je također objavio da se iz presude može vidjeti kako nitko od vještaka u slučaju Popović – Vučković nije ispitan, već je sud bio u posjedu pismenog nalaza i mišljenja vještaka.

O svemu se ubrzo oglasila i Severina čiju objavu s Facebooka u kojoj je poručila kako se nikada neće prestati boriti za svoga sina prenosimo u cijelosti:

Nosim ga od kada je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, vještačenja.

Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne vjeruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dijete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dijete ne bi trebalo živjeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja.

Sad su Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog djeteta, koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji trpi torturu, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi…

Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu.
Moje dijete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade djetetu, da ja ne smijem o tome govoriti da ne bih nekoga uvridila.

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dijete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živjelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju.

Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. Je*ali vas ‘proceduralni razlozi’. Je*ala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete!

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook)

7 komentara

  • Jadno dite, baš mi ga iskreno žao. Krivi su roditelji koji se ljudski ne dogovore, kriv je sud koji se novcem može kupiti.
    Bog neka je na pomoći onomu lipomu dječaku i neka roditeljske gluposti ne ostave posljedice na njegovo zdravlje. Želim mu od srca.

  • Trebala si rodit još jedno s drugim Srbinom pa da imaš suđenje na 2 mista, ovako nije zanimljivo samo s Milanom odat po sudovima

  • A sto to mali ne bi bio sa ćaćom malo pa njegov je … milan dok je na poslu mali je u skoli kad dode s posla budu skupa a severina dok je mali u skoli ona spava od koncerta a kad dođe it skole ona ide na drugi i tako u krug… pravda za milana mali je i njegov

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.