Severina progovorila o “slavnom” filmiću: Tri osobe sam povrijedila i ispričavam im se

U velikom intervjuu kojeg je dala novinarki Jeleni Jindra za portal H-alter.org, Severina se dotaknula najgoreg razdoblja u životu i jedne od najvećih medijskih senzacija u povijesti Hrvatske – privatnog filma koji je 2004. izašao u javnost, a prikazuje ju u intimnom odnosu s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem.

Severina je, naime, do najsitnijih detalja opisala odnos s Milanom Popovićem, ocem njihova sina Aleksandra.

Nije li vrijeme, majka ste i zrela žena, da vam i javnost, i sustav, i društvo prestanu pod nos stavljati filmić iz 2004. godine?, upitala ju je novinarka.

Na početku naše veze, jedna stvar koja mi je signalizirala da Milanu nije stalo do mene bilo je njegovo pitanje koliko sam naplatila taj filmić. Sramotno!, odgovorila je Severina.

Želim poručiti mladim djevojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svjesna sam da postoje tri osobe koje sam time povrijedila, i želim im se ispričati. A to su djeca i supruga mojeg partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja trebam ispričati. Ali jako je znakovito da od te 2004. do danas nitko nije spominjao patnje te djece, a svi su sada jako zainteresirani kako će to doživjeti moj sin koji u to vrijeme nije bio ni rođen, istaknula je pjevačica.

Svjesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procijenim da je vrijeme, sama ću mu to reći i htjela bih da to čuje od mene, priznala je za H-alter.org.

Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jest sami zločin. Unatoč protoku vremena, nisam sigurna da i socijalne službe, i sudovi, i psiholozi, i psihijatri uključeni u moj slučaj nisu u prvom planu imali, osim Milanova interesa, i “taj filmić” umjesto djetetovu dobrobit, zaključila je u jednom od rijetkih izlaganja na ovu temu.

(www.jabuka.tv)
10 komentara

 • Kerumu se nije ispricala zbog toga sto je se slikao sa prsutom. Zena je tuka za mene sve dok se ne isprica. Podrugljiva komunisticka droca.

 • Flundro..
  Znala si i tada tko je Milan Lučić i da ima djecu,tada ti nije smetalo…sad se sjetila ispričavat ženi i djeci??!!
  Odraslum ljudima..
  Više im štetiš uzimajući ih u usta nego išta drugo.
  Učinili ste to sta ste ucinili…oboje…cemu prepucavanja?
  Kome se ti pravdas jadna?
  Kad si Milana čula da se pravda što je bio s tobom….nije zeljan paznje ko i ti..okani se ćorava posla,zaboravi više…
  Nego ti drago vratit se na staro,a znas di je zarada…novonar,intervju,film i eto ga…
  Jadnice jadna.

 • Sve to u redu ali kako to da je komunistički sud onda dosudio u korist kriminalca i primitivca Babića iako je film dio ukraden i objavljen bez odobrenja autora.

 • Braniš Milana jer je Hercegovac.Inače,i ovdje ti ima kurvaluka koliko hoćeš,a Crkve pune,da se ispuni forma.Isus je branio bludnicu,imaš li ti grijeha jadniče,da prvi kamen baciš?Preispitaj se malo…pogledaj sebe i oko sebe…pa piši nekome flundro!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.