Severina oduševljena Tonijevim pjevačkim sposobnostima

S novom pjesmom ”Sipaj mi ljubav” Toni Fišić pobrao je simpatije publike ne samo u BiH nego i u cijeloj regiji. Priliku da među prvima vidi novi spot imala je najpopularnija hrvatska pjevačica Severina Vučković.

Naime, Fišić je razgovarao sa hrvatskom zvijezdom u olimpijskoj dvorani Zetra, gdje je bila gošća na koncertu Kemala Montena ”Vratio sam se živote”. Popularna Seve bila je prezadovoljna spotom, ali i Tonijevim vokalnim sposobnostima. Severina ove zime namjerava dio odmora provesti u BiH, tako da je Fišić pozvao da bude njegova gošća na Vlašiću. Zato se nemojte iznenaditi ako početkom godine vidite kako Seve skija na ovoj prelijepoj planinskoj ljepotici u BiH, koja je redovna destinacija za odmore brojnih turista iz Hrvatske.

Skladbu ”Sipaj mi ljubav”, Toni je radio u studiju “Tempo” sa Almirom Ajanovićem i Damirom Bečićem.

Kadrovi su snimani na benzinskoj crpki ”TDizel” u Staroj Bili i u klubu ”Dani” u Novom Travniku. U spotu se pojavljuju i model Amira Omeragić, kao i tridesetak statista, većinom djevojaka, među kojima su i go-go plesačice iz Zagreba.

Toni je na nedavno održanoj tradicionalnoj manifestaciji “BH muzički Oskar” dobio nagradu za glazbeno otkriće godine na Balkanu.

[youtube id=”AHuVdGuLM8E” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.