Šestorici mostarskih studenata jednomjesečni pritvor zbog nasilničkoga ponašanja

Nakon incidenta na drvarskoj benzinskoj postaji B&M, pokraj magistralne ceste Drvar-Petrovac, u Ulici Jole Marića, šest mostarskih studenata dobilo je jednomjesečnom pritvoru u KPZ-u Mostar zbog nasilničkog ponašanja, doznaje Pogled.ba.

Posjetimo, šest mladića i jedna djevojka s državljanstvima BiH i Hrvatske, starosti između 18 i 24 godine, navijači koji su se vraćali iz Zagreba s utakmice Dinamo – Osijek, u noći s subote na nedjelju oštetili su benzinsku crpku B&M pokraj magistralne ceste Drvar- Petorovac i ozlijedili dvojicu radnika.

Naime, sporno jutro, oko 4.30 sati, sedam navijača iz Vinkovaca i Splita, te Mostara, Čapljine, Ljubuškog i Gruda, natrpanih u jedan Audi, došli su na crpku, posvađali se s radnicima, te fizički sukobili i polupali inventar. Neki od njih bili su pijani, a svom pohodu oštetili su ulazna vrata, police i prozore, a što su sve zabilježile i sigurnosne kamere.

Na snimku se vidi i kako jedan izlazi iz prtljažnika. Potom se pobjegli prema Bosanskom Grahovu, gdje ih je policija i sustigla. Kako doznajemo, nakon što su s polica uzeli boce Coca- cole, svemu je prethodila naoko bezazlena prepirka oko leda. Djevojka iz Gruda, također mostarska studentica, pokušala je smiriti i razdvojiti sukobljene strane, ali u tome nije uspjela. Nadati se da će ovo mladoj šestorci biti poučna životna lekcija, ali i ostalima.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.