Selak Raspudić u 39. tjednu trudnoće došla u Sabor

Marija Selak Raspudić u srijedu je snimljena u Saboru Republike Hrvatske.

Stigla je u cvjetnoj haljini i kratkom sakou koje je uskladila s crnim balerinkama te istaknula poveći trudnički trbuh.

Marija broji sitno do rođenja njezinog drugog djeteta koje očekuje sa suprugom Ninom Raspudićem.

Pitaju me ljudi što u 39. tjednu trudnoće radim u Saboru, a moje je pitanje kako da čovjek mirno ostane u kući kada zna da se samo čeka trenutak nepažnje da bi se prošvercalo ovakve i slične zakonske izmjene, koje imaju samo jedan cilj, dokinuti demokratske procese u Republici Hrvatskoj, rekla je na konferenciji za medije.

Marija i Nino otprije imaju kći Danicu.

(www.jabuka.tv | Foto: Patrik Macek/Pixsell)

11 komentara

    • Kako su Raspudici zaredali, ako se beba rodi u sabornici, odmah ce je staviti na platni spisak, jos jedna placurina, od drzavne sise.

  • Eto, dolazi drugo dijete. Kad je suprug bio u bolnici, radi korone, objavila je svima da koj je vrlo tesko ostati kuci, s malim djetetom. Poslije se korona otela konbtroli, brojevi rasli, mislim da tada nisu bili ,u prodaji, kucni testovi, ali se ova ” gospoja ” obraca naciji i apelira da novozarazeni ne bi trebali opterecivsti zdavsteni sustav, ne trev0baju ici kod lijecnika, nego se izolirati i bolovati u tisini svog doma. Nije pojasnila kako ce covjek biti siguran da je to bas korona, te, kako ce, ako je korona, poslije moci dobiti potvrdu o preboljenju,za potrebe prelaska granice. Znaci, njen duorug je imao oravo na kompletnu medicinsku pomoc, na bolnicko lijecenje i sve sto je potrebno…a ostali, obicni ljudi…crknite, koga briga.

  • Neće žena na bolovanje, jer je to teret za državni proračun , oni su navikli samo raditi, ovakvi nas spašavaju….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.