Šef međunarodnog skautinga Barcelone u Međugorju – Jabuka.tv

Šef međunarodnog skautinga Barcelone u Međugorju

Šef međunarodnog skautinga te bivši sportski direktor Barcelone Ariedo Braida u Međugorju sastao se s menadžerima Markom i Predragom Naletilićem, talijanskim novinarom “Tuttosporta” Massimom Franchijem, Imoćaninom Matom Lončarom, Zagrepčaninom Zvonom Bljajićem te braćom Jurom i Marijem Vasiljem, piše Večernji list.

Ariedo Braida, šef međunarodnog skautinga Barcelone, u trodnevnom je posjetu hodočasničkom mjestu molitve i pomirenja Međugorju. Prvi put je posjetio ovo mjesto. Prije dvije godine ovdje je bila njegova supruga Judita i nagovorila ga da ovaj put cijela njegova obitelj dođe na molitvu i duhovnu obnovu u Međugorje.

Braida je u Međugorje doputovao sa suprugom i dvojicom sinova. Bio je jučer na Brdu ukazanja, susreo se s vidiocima Ivanom Dragićevićem i Mirjanom Dragićević-Soldo.

[BRAIDA U PLAVOM DRESU] Sportski direktor Barcelone dobio dres Širokog Brijega Ariedo Braida, sportski direktor…

Posted by NK Široki Brijeg on 3. rujan 2015

Na sastanku u hotelu Villa Regina s Braidom su bili menadžeri Marko i njegov otac Predrag Naletilić. S njima u društvu bio je talijanski novinar Massimo Franchi sa suprugom Patriciom, koji su bili na ukazanju vidjelice Mirjane koje ima svakog drugog u mjesecu.

Pratio ih je vrijedni njihov pratitelj Imoćanin Mate Lončar koji se stalno druži s “vatrenima”, a posebice onom starijom generacijom, Igorom Štimcem i Alenom Bokšićem, a sada se ne odvaja od Naletilića.

Poznati hrvatski menadžer Marko Naletilić, koji poznaje čelnike svih velikih klubova u svijetu, i ovoga puta bio je s ocem Predragom koji je izgledao jako vitalno s obzirom na svoju dob. Otac Predrag ga je i uveo u ovaj veliki posao. O poslu nije ništa rekao, ali je zato hvalio Međugorje u koje će, kako kaže, uvijek dolaziti, piše Večernji list.

“Drago mi je što sam došao u Međugorje sa suprugom i ocem. Ovdje ću se sastati s vidiocima Ivanom i Mirjanom. Veliki sam prijatelj s Mirjaninim suprugom Markom. I drago će mi biti da se i ovoga puta susretnemo i porazgovaramo”, kazao je Marko Naletilić, poznato menadžersko ime u svijetu iz poznate širokobriješke obitelji Naletilić.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.