Sedmodnevna rođendanska zabava u Mepas Mallu

Povodom proslave treće godišnjice uspješnog poslovanja, vaš najomiljeniji shopping centar – Mepas Mall, proslavit će rođendan u najblistavijem izdanju. Otkako je prije tri godine Mepas Mall otvorio svoja vrata, milijuni znatiželjnih pogleda zavirili su u sve kutke metropole shoppinga, zabave, businessa i gastronomije. Od nastanka do danas postali smo privlačno mjesto koje običnu kupovinu pretvara u životno iskustvo.

SEDMODNEVA ROĐENDANSKA ZABAVA

Od ponedjeljka 06.04. do nedjelje 12.04.2015. godine

Zahvaljujući našim posjetiteljima Mepas Mall je postao najposjećeniji centar u regiji, i stoga im želimo zahvaliti na najbolji mogući način. Za vas smo pripremili tjedan dana bogatog programa i izvrsne rođendanske zabave s brojnim aktivnostima i sadržajima koje ne smijete propustiti.

Do danas smo svaki dan uživali u raznim tematskim aktivnostima; postavili smo rođendansku zastavu, obilježili svjetski dan zdravlja, proveli se sa poznatim beauty blogericama na Blogermaniji, mališane nagradili dječjom predstavom „Tko umije njemu dvije“, a danas od 09:00-21:00 sati na 1.katu centra možete se družiti sa kreativcima na još jednoj izložbi „Očima kreativaca“.

Do kraja rođendanskog tjedna vas očekuje slijedeći raspored, sa posebnim naglaskom da naš centra u subotu ima otvorena vrata do 24:00h za sve ljubitelje noćnog shoppinga po sniženim cijenama. Akcije za najbolji rođendanski shopping s popustima možete provjeriti na našoj Facebook stranici.

Petak 10.04.

Super sendvič i koncert Ive Jurića

Od 11:00 sati u prizemlju centra u suradnji sa Konzumom bit će izložen super sendvič od ukusne baguete i Gavrilovićeve čajne kobasice, dugačak preko 50 metara. Ljubazne hostese pobrinut će se da svaki posjetitelj dobije porciju ukusnog super sendviča, a za dobru atmosferu bit će zadužen Ivo Jurić.

Subota 11.04.

Velika rođendanska zabava/Late Midnight Shopping

od 12:00 sati u prizemlju centra je velika rođendanska zabava sa Lilom i njegovom veselom družinom, puno plesa, zabave i smijeha sa rođendanskom tortom i nagradnom igrom. Sve posjetitelje očekuje poznati zabavljač Lilo, mađioničar, štular, maskote, modeliranje balona, oslikavanje lica, dječje društvene igre, karaoke, izrada karikatura i druge vesele aktivnosti.

20:00-24:00 Late midnight shopping, noćni shopping s popustima sa besplatnim parkingom za sve posjetitelje 

Nedjelja 12.04.

Nastavak rođendanske zabave

od 17:00 sati u prizemlju centra nastavlja se rođendanska zabava uz Garfielda i Peppa Pig, dječje zabavne igre i radionice, puno plesa, zabave i smijeha, modeliranje balona, oslikavanje lica, dječje društvene igre, izrada karikatura i nagradna igra.

11.-12.04.

Rođendanska nagradna igra sa balonima

U subotu i nedjelju za sve posjetitelje pripremili smo rođendansku nagradnu igru sa balonima. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi posjetitelji centra sa računom od 20KM iz bilo koje radnje u centru ostvarenim taj dan. U balone će biti umetnuti kuponi sa nagradama, potrebno je probušiti balon, svaki balon je dobitni. Ljubazne hostese kontrolirat će račune, nagrade će se moći preuzeti na info pultu centra.

U rođendanskom mjesecu za drage posjetitelje pored sedmodnevne rođendanske zabave pripremili smo čitav niz aktivnosti kojima ćemo obilježiti 3. rođendan najboljeg trgovačkog centra u regiji.

Naime, dolazi vrijeme za tradicionalnu modnu manifestaciju našeg centra – Makeover by Emerik Gudelj koji će se održati 17.04., dok ćemo 22.04. obilježiti Dan planete Zemlje na nama svojstven i zanimljiv način. Za ljubitelje automobila i motocikla pripremili smo MepasMall AutoMotoShow u trajanju od 24. do 26.04. a najnovija poslastica Mepas Mall&Eronet Samsung Galaxy S6 Quiz najsretnijeg posjetitelja nagrađuje ovim vrhunskim mobilnim telefonom.

Rođendan se slavi u velikom stilu, dođite, veselite se s nama i uživajte u nezaboravnoj proslavi treće godišnjice Mepas Malla!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentiraj: