Sedloski će odrediti sastav protiv Zrinjskog na dan utakmice

Kada je nastupila prvenstvena stanka u Premijer ligi, novi trener Širokoga Brijega Goce Sedloski priznao je da je ona dobro došla njegovoj momčadi “da se presabere” i da će pokušati iskoristiti to vrijeme za bolje upoznavanje pojedinaca.

Upoznavanje s momčadi

Još se upoznajemo, ali istodobno vrijedno radimo. Nemam primjedbi na zalaganje nogometaša, svi rade ozbiljno i krajnje korektno. Pojedinačno ih neću još “skicirati”, bit će vremena, suviše smo kratko zajedno. Kao što ste vidjeli, igrali smo i međusobnu utakmicu na Mostarskom blatu, ali još nemam naznake tko će biti među prvom jedanaestoricom protiv Zrinjskog, izjavio je trener Širokobriježana za Večernji list BiH, dodavši kako se ne žali zbog situacije u koju je momčad upala.

Igre Širokoga nisu sjajne, a u pet posljednjih utakmica jedini pogodak zabio je Bernardo Matić u 93. minuti susreta u Kaknju protiv Mladosti, a u tri posljednja susreta teško se sjetiti i ozbiljnog pokušaja udarca na vrata suparnika.

Onako je kako je. Nemamo mogućnosti sada tražiti igračka pojačanja, kasno je jer je prijelazni rok završen. Ljudi u klubu te sportski direktor znaju kakva bi nam pojačanja trebala, ali morat ćemo se strpjeti i čekati zimski prijelazni rok, ističe Sedloski.

Brazilac Eliomar, koji nije dobivao previše prilika u dosadašnjem dijelu sezone, u subotu je na susretu dva sastava Širokog odskakao trkom, igrom u oba pravca i zalaganjem, te s dva lijepa pogotka,

O Zrinjskom u superlativima

Opet kažem, ne bih o pojedincima, pa ni o Eliomaru. Neću ni o novacima u momčadi Petru Franjiću i Stjepanu Babiću, oni su se tek priključili. Rade vrijedno kao i ostali nogometaši. Što se sastava protiv Zrinjskoga tiče, ni sam ga ne znam, rano je. Odredit ću ga tek u subotu na dan utakmice. Svi su nogometaši zasad u konkurenciji, najavio je Sedloski.

Sedloski uoči Zrinjskog: Fokusirani smo na sebe, svatko može svakoga pobijediti

Novi trener Širokog Goce Sedloski o Zrinjskom je pričao samo u superlativima.

Ne znam osobito mnogo o Zrinjskom, ali sam siguran da je u pitanju kvalitetan i ozbiljan klub. Više o Mostarcima znaju moji pomoćnici u stručnom stožeru. Ali, momčad koja je tri godine uzastopno prvak BiH sigurno ima svoje vrijednosti. Bit će jako teška utakmica. Do nje su ostala dva dana. Do tada više moramo razmišljati o sebi nego o Zrinjskom. Moramo podignuti igru na višu razinu, pojačati agresivnost, igrati kolektivnije, zaključio je Sedloski.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Znat će se odma jeli slušaš nekoga ko će ti igrati..Ako bude tako onda se odma okani posla.Ako ti bude igrao bagarić i čabraja onda netreba dolazit na tribine.Onoj dvojici pomoćnika kaži da idu kući jer samo smetaju i antipatični su..Kaži im da će dobit plaću a da to nije posao za njih.

    1
    2

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.