17-ogodišnjak tvrdi: Isus me vratio iz mrtvih!

Sedamnaestogodišnjak iz Texasa tvrdi da je vidio Isusa nakon što se onesvijestio na tjelesnom, a srce mu nije kucalo punih dvadeset minuta.

Zack Clemens je odveden u bolnicu gdje su ga doktori pokušavali oživjeti, a upravo kad su ga htjeli proglasiti mrtvim, njegovo srce je počelo kucati. Prebačen je u dječju bolnicu i probudio se na odjelu intenzivne njege nekoliko dana poslje.

Zack se sad oporavlja i kaže da je vidio Isusa u onom trenutku kad mu je srce opet počelo kucati.

„Kad sam bio u nesvijesti onih 20 minuta, vidio sam muškarca sa dugom razbarušenom kosom i gustom bradom; nije mi trebalo dugo da shvatim da je to Isus. Otišao sam do njega i stavio mi je ruku na rame te mi rekao da će sve biti u redu i da se ne brinem,“ rekao je Zack.

zack and parents

Zack s roditeljima

Zackov otac, Billy Clemens, rekao je da će neki ljudi možda priču njegovog sina smatrati nevjerovatnom, ali on i njegova obitelj su sigurni da je samo čudo od Boga moglo oživjeti njihovog sina.

(www.jabuka.tv)6 komentara

 • NE BOJ SE, JER JA SAM S TOBOM,
  JA SAM TE OTKUPIO,
  NE BOJ SE, JER JA SAM S TOBOM,
  IMENOM SAM TE ZAZVAO.

  JER, MOJA LJUBAV JE ISTINA,
  MOJA LJUBAV LIJEČI SRCA SLOMLJENA.

 • Gogo je na pravom putu.Na jedinom ispravnom putu. ISUS je rekao ;Ja sam ,Put ,Istina i Život sam. To je to . Zapitaj se na kakvom si ti putu?Na čemu si ti i čiji si ti? Duhovna praznina se očitava upravo u tvom komentaru.

  • Ma da, moja duhovna praznina; A ti i Gogo puni,a? Puni ste vi licemjerja, svaki bi se od vas prodo za kakvo malo bolje auto, kako obično biva sa vama velikim vjernicima. Se.e mi se od vas i vaše takozvane vjere…

 • sve to stoji i sve to je al jeste li primjetili da o bogu i o bogu na ovako bombastične načine kao gogo pričaju oni što su bili ili kockari ,pijane ,lopovi itd itd pa se obrate odjednom nevjerovatno i sad oni kao najveći vjernici ,najbolji a ovi što su uvijek i cili život bili normalni i prakticirali vjeru normalno bez buke uke nevaljaju i neznaju ništa.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.