Sedam znakova da vam odjeća s interneta neće pristajati

Rizik od kupnje odjeće koja vam ne odgovara je jedan od najvećih problema kad kupujete putem interneta: majstorske vještine prodavača, modela i fotografa čine da čak i najjednostavniji komad odjeće izgleda blještavo i visokokvalitetno.

A što smo u biti kupili ne shvatimo dok, u većini situacija, nije prekasno (to jest ne možemo vratiti kupljenu odjeću ili je proces za to otežan).

Ovo su neke od stvari na koje biste trebali obratiti pažnju prije kupnje odjeće putem interneta.

Artikl iz internet trgovine predstavljen je bez modela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAQUIA (@laquiastore)

Odjeća prikazana u web shopu ili u aplikaciji trgovine bez modela može na kraju postati potpuno razočaranje kad napokon dobijete priliku isprobati to što ste kupili.

Ne znajući kako će pristajati vašem obliku tijela, možemo se suočiti s nekim neugodnim iznenađenjima prilikom nošenja.

Manekenka stoji u neprirodnoj pozi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @onlinshop.negar

Manekenke koje prezentiraju odjeću u ekscentričnim i neshvatljivim pozama očito nešto skrivaju. I premda nam odjeća predstavljena na tim fotografijama često izaziva snažnu želju da je odmah kupimo, na kraju riskiramo da dobijemo nešto potpuno drugačije od onoga čemu smo se nadali.

Model ima drugačiji tip tijela od vas

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anaka (@anaka.fashion)

Malo je vjerojatno da će odjeća koja odgovara ženama s oblinama dobro stajati i na vitkim ženama s manjim oblinama.

Kako biste izbjegli razočaranje prilikom kupnje artikla iz online trgovine, obratite pozornost ne samo na visinu, već i na vrstu i tip boje modela – nešto što savršeno pristaje jednoj osobi može izgledati potpuno drugačije na osobi s drugim tipom tijela.

Manekenka rukom prekriva detalje odjeće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion time (@fashiontime272)

Zgrčeni položaji modela na fotografiji mogu puno reći o kvaliteti izložene odjeće. Ruke koje prekrivaju dekolte ili struk mogu skrivati ​​neuspješan izrez, nijansu odjeće i probleme s krojem.

Odjeća je prikazana ispred prelijepe pozadine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by outfit (@girloutfit_yz)

Luksuzne interijere i mnoge slojeve Photoshopa s razlogom koriste i prodavači jeftinih internetskih trgovina – čak i najnekvalitetniju robu mogu vizualno pretvoriti u poželjnu… Barem na stranici.

Kad nam pogled odvrate zanimljivim detaljima interijera, iskusni trgovci podgriju naše zanimanje za fotografiju na kojoj je prikazan odjevni predmet. Tako neki artikl loše kvalitete ili dizajna završi u našem poštanskom sandučiću.

Fotografija odjeće je previše odrezana

Loše izrezane fotografije ne samo da izazivaju pomutnju već i pomažu prodavaču da sakrije od kupaca staromodni kroj i dizajn artikla. Odijelo koje se na fotografiji vidi do struka ili bokova jednostavno može prikriti prekratke hlače ili staromodni kroj, prenose 24 sata.

Predmet koji vam se sviđa prikazan je zajedno s nečim presvijetlim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion time (@fashiontime272)

Ponekad modne odluke stilista iz internetskih trgovina mogu biti vrlo zbunjujuće: preklapaju dosadan ili nebitan dizajn jedne stvari sa svijetlom bojom ili printom druge.

U ovom slučaju počinje nam se sviđati ne komad odjeće koji namjeravamo kupiti, već imidž u cjelini. Ovaj izgled bit će moguće ponoviti samo kupnjom cijelog kompleta odjeće na fotografiji.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.