Sebija dala otkaz na KCUS-u, evo koliku će otpremninu dobiti

Smijenjena direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović u ponedjeljak je dala otkaz u ovoj zdravstvenoj ustanovi, gdje se nakon smjene nalazila na radnom mjestu u Klinici za ginekologiju i porodiljstvo.

Kako saznaje Avaz, Izetbegović je tražila otpremninu za odlazak u mirovinu, a prema Pravilniku ove zdravstvene ustanove, ona iznosi pet posljednjih plaća.

Od tih pet plaća, ona je tri plaće primila kao direktorica, odnosno u iznosu od 7.036 KM, dok je posljednje dvije plaće primila na novom radnom mjestu.

U svakom slučaju, iznos njene otpremnine će biti najmanje 30.000 KM.

Podsjetimo, Senat sarajevskog sveučilišta u ožujku prošle godine poništio je Sebiji Izetbegović poništio je magisterij, nakon što se pokazalo da nije na regularan način završila postdiplomski studij koji je upisala u Zagrebu, sukladno čemu je ostala i bez statusa redovite profesorice, pa je i dobila otkaz na Medicinskom fakultetu i smijenjena je kao ravnateljica, ali je mogla nastaviti raditi kao liječnica.

(www.jabuka.tv | Foto: Armin Durgut/Pixsell)

16 komentara

   • za LOJAVCA 22:24:
    Vidjet ćemo mi tko će u zatvor. Procdura se već provodi. Svi članovi obitelji Izetbegović već više od 30 godina kradu ovu državu, a osim toga “babo” Alija je veliki ratni zločinac. On j pobjegao na onaj svijet, ali Bakir, Sebija i ostala banda neće pobjeći.

 • Haha u njemačkoj otpremnine direktorima bolnice 200 do 300 Tisuća eura, ovoj Gospodzi samo 15 tisuća eura, bahahaha, eto koliko zaostajemo, nastranu koliko je gospodza dzubre

 • Sebuiju.dakira.dodiga.čovića
  Samo.Žeijko.komšić.Denis.bećirović
  Koji.vole.ovu.državu.ano.sve.treba
  Treba pod.hitno.u.zatvor.doživotnu
  Robiu

 • Sebija i Covic po svim najavama i pisanjima idu na crnu Američku listu… Ma sto to značilo… Ocito je sve spremno a Marfi to priprema teren..,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.