SDA: Naša stranka isporučila je Mostar HDZ-u – Jabuka.tv

SDA: Naša stranka isporučila je Mostar HDZ-u

Povodom sjednice Gradskog vijeća Grada Mostara, na kojoj je za novog gradonačelnika izabran kandidat HDZ-a BiH Mario Kordić, oglasio se predsjednik županijskog odbora SDA HNŽ Edin Mušić.

On je ocijenio da su suzdržanošću vijećnica Naše stranke pri glasanju za novog gradonačelnika Mostara, čime su izravno omogućile pobjedu HDZ-ovog kandidata, potvrđene najcrnje sumnje koje su postojale vezano za namjere ove stranke.

Naša stranka je glasanjem potvrdila koliko je daleko spremna ići u podilaženju potrebama HDZ-a BiH, a od opravdanih kritika javnosti nisu ih spasili ni brojni izgovori koje su nudili pravdajući svoju izdaju. Možda je Naša stranka ovim činom konačno stekla status najpoželjnijeg partnera HDZ-a BiH za formiranje vlasti, ali je definitivno izgubila naklonost i one manjine birača koji su im davali povjerenje, što njihovu izdaju čini politički besmislenom, ali ipak pogubnom po interese građana Mostara, kazao je.

Zahvalio se svim strankama i njihovim vijećnicima koji su podržali dr. Zlatka Guzina, zajedničkog kandidata Koalicije za Mostar za gradonačelnika.

Nažalost, ta podrška nije bila dovoljna, usprkos postojanju dovoljne većine vijećnika koji pripadaju “probosanskohercegovačkim” strankama ili onima koje se, očigledno, samo deklariraju kao takve, zaključio je Mušić.

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)


21 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.