Schmidt slavio Uskrs u Mostaru

Christian Schmidt, visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu, Uskrs je obilježio posjetom župi Presvetoga Srca Isusova u Potocima pored Mostara.

Svetu Misu u župnoj crkvi Presvetoga Srca Isusova u Potocima predvodio je župnik don Rajko Marković.

Župnik je na početku sv. Mise pozdravio Visokog predstavnika koji je u Mostar došao sa suprugom i osiguranjem.

Nakon sv. Mise župni Folklor poveo je pred crkvom pučko slavlje u kolu i pjesmi, a nije izostalo i tradicionalno tucanje uskršnjih jaja. Ispred Crkve je bilo pića, keksa, kolača i uskrsnih jaja, pa su se župljani i njihovi gosti uz pjesmu počastili i čestitali Uskrs, javio je Bljesak.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

  • I vi i svabe. Kada bi Hrvati drzali do sebe, ova spodoba se tu nebi ni pojavila. Anti-Hrvatska instalirana zapadna desnicarska bagra. Neka u Tuzli burek mota.

  • Mrznja prema čovjeku jer nije prihvatio lopovske prijedloge izbornog zakona, za nas je napravio idealnu stvar, izbori se teze kradu a jednoumlje i vladajuća partija nisu sigurni da će uvikek imati taj mandat koji pripada političarima iz reda Hrvata! Znači da HDZ nije siguran da će uvijek biti na vlasti!!!!

      • Drug Sejdo se nemože više kandidovat na funkciju koju je dosad obnašao po ustavu. Ipak će muslimani dalje birati hrvatima predstavnike jer to mogu po aktualnom zakonu i oni to svim srcem žele. Vrh vrhova bi bilo da izaberu nekog muslimana a ne kao dosada ko fol hrvata Sejdu

  • Ne prdoklačite kad ne znate,..nitko ne osporava da je bitno omogućiti što pošteniji izborni proces, al ne poznate bitnost negiranja prava hrvata u domu naroda…znači taj isti ŝvabo negira to pravo i tvrdi da je nečije pravo problematično jer je potrebna izmjena ustava..wtf…ok, na kraju krajeva niste u pravu za nijemce, a istina je ta da NIKADA nisu bili istinski prijatelji hrvata, da jesu mogli su utjecati na puno toga u povijesti…kad smo im trebali ko pjeŝadija i vojska onda smo im bili dobri…sve interesno, ništa dr., tako da tu nema ljubavi…

  • Jel ovo pripadnik naroda koji je samo 2015 pustii 1,5 muslimana u Europu a prije toga turaka tko zna koliko , istih onih od kojih smo ih 500 god branili !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.