SC Mostar: Podržavamo inicijativu izravnih subvencija studentima iz ŽZH

Studentski centar Mostar potaknut jučerašnjom izjavom premijera Županije Zapadnohercegovačke Zdenka Ćosića za Večernji list BiH uputio je priopćenje.

U priopćenju stoji kako Studentski centar pozdravlja novi model subvencioniranja njihovih studenata i kako im je jako drago da će napokon troškovi boravka 178 studenata u domu biti izmireni te budućnost studenata iz ŽZH biti riješena.

”Boravak 178 studenata iz ove županije u akademskoj 2014./2015. godini bila je dužna platiti njihova županija kao što plaćaju sve ostale županije, međutim ukoliko je njihova odluka da će studenti putem direktnih subvencija izmiriti ta dugovanja i nastaviti plaćati punu cijenu doma, mi inicijativu pozdravljamo”, navodi se u priopćenju Studentskog centra Mostar.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • Svim studentima koji redovito studiraju treba dati subvenciju-stipendiju( kako je i prije bilo)u zavisnosti od materijalne situacije roditelja,obitelji…da li su zaposleni, broj članova obitelji… nije da se nema novaca.

 • Ma ako se ta odluka donese od ZZH zupanije studenti se trebaju pozdravit sa domom. Koliko nasa zupanija redovno placa mozes mislit kako ce studentima davati naknadu za dom. Vec 4 godine ne daju nikakvu stipendiju, ne mogu sebi uplatiti doprinose i da ne nabrajam. Mada novac u proracunu za to uredno postoji ali cudni su kanali gdje novci zavrsavaju. Umjesto da ulazu u mlade ljude oni sectrude da ih spreme u Njemacku. Banda jedna u kojoj niko nema odgovornosti. Kad firma ne uplati doprinose kazna, a oni nam daju primjer kako se radi.

 • E moji mostarci neznate vi skim imate posla.Taj bovski malisa nikom nista ne uplacuje.SAMO SE VI NADAJTE NISTA VAM OD TOGA NEMA.

 • Šta će širokobriježanima dom u Mostaru,pa pješke moreš doć za sat i po maximalno.
  Dom je za Travnik,Orašje itd…
  S druge strane hadezevci su i dole koji potraažuju i ovi ovde koji su dužni…Dakle sve je to u 5 dekagrama…
  a ZNA SE da je to sve odreda pošten narod,hahahhahahahahaa

 • prvi put ću u svom životu pohvaliti ovoga župana, SVAKA CAST! objavite još i sranja koja pljuju po nama oni iz KBC Mostar… ako hoće inat krenite sa osnivanjem sveučilišta na razini županije, lik.akadem., dramske umjetnosti, posl. ekonomija, agronomija, strojarstvo/računarstvo i geotehnika (sa varaždincima).krenite i sa županijskom bolnicom za početak da imamo rodilište, fizijatriju, traumatologiju, dijalizu i opću medicinu.ZUPANE MORATE ODJEBATI MOSTARSKI HDZ JER NAM JE GORI OD SDA I SARAJEVA!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.