Savršene poze za proljetne dane

Najbolji način da oživite svoj seksualni život? Unesite malo promjene

Luka Nižetić pjeva “Proljeće je, a u meni nemir” – pa zašto onda to ne biste prenijeli i u spavaću sobu (ili koju god sobu već želite)? Priroda se polako budi, a vrijeme je da si i vi trgnete iz zimskog sna i žešće bacite na akciju!

A koji je najbolji način da ponovo probudite strasti i začinite svoj seksualni život? Nove i zanimljive poze, ili pak stare koje ste izbacili iz redovne rutine i zaboravili na njih. Ovog puta smo odabrali šest poza različitih stupnjeva težine – no sve su odlične za postizanje orgazma i zabavu u krevetu!

Tko je kralj?

Ovu pozu većina žena obožava, u stvari ne znam nijednu koja ju ne voli – jer je upravo ovo ona poza u kojoj G-točka dobiva svu pažnju koja joj je potrebna!

Legnite na leđa, koljena privucite prsima. On neka klekne ispred vas, stopala oslonite na njegova prsa. Ako želite da dublje uđe u vas uhvatite ga za bedra i povucite bliže sebi (preporučujemo da to učinite!). Želite li jače podražavanje G-točke – neka vam dragi pritisne koljena prema dolje dok ulazi u vas.

Ležaljka

U ovoj pozi sve se vrti oko penetracije.

On neka sjedne na krevet i osloni se otraga na ruke, noge su mu ispružene. Vi legnite na leđa i stavite svoje potkoljenice (ili zglobove ovisno o njegovoj visini) na njegova ramena. Za dublju penetraciju ispod kukova stavite jastuk. Tako i vi možete kontrolirati dubinu i brzinu penetracije dok se mičete  gore – dolje.

Delfin

Ova poza zahtijeva malo fleksibilnosti i ritma, ali jednom kad to savladate – obožavat ćete je!

Legnite na leđa, a savijenim koljenima i stopalima na krevetu, te podignite guzu (kao da radite vježbe za zatezanje stražnjice). On neka klekne, uhvati za stražnjicu i podigne uvis, dok se vi oslanjate na ramena.

Ova je poza savršena za dugotrajni, senzualni seks – jer nježno masira vašu G-točku i vaginalni “zid”.

Nirvana

Ovo je malo zanimljivija verzija omiljene misionarske poze. Ova poza će mu omogućiti da vas obgrli nogama i čvrsto stisne – zbog čega će vaša vagina biti uža, a užitak za oboje još veći.

Treba li opisivati uopće ovu pozu? Sve je jasno – kao i misionarska, samo što su ovdje njegove noge s vanjske strane, a vaše s unutarnje, skupljene.

Sfinga

Za ovu pozu legnite na trbuh i oslonite se na podlaktice. Jedna noga vam je ispružena, a druga savijena u stranu. Vaš partner neka legne na vas, oslanjajući se na ruke i penetrira u vas straga.

Pritisak njegovog tijela na vašu zdjelicu donijet će vam nove osjete zadovoljstva, a njemu pak pružiti da dublje uđe u vas nego li u običnoj “doggy” pozi.

Ništa drugo nego sisavci

Poza je dobila naziv po pjesmi “The Bad Touch” grupe Bloodhound gang (znate ono ”  You and me baby ain’t nothin’ but mammals…), no bez obzira na to što mislite o toj pjesmi, ovo  nije obična doggy poza. Vjerujte nam, čak i mala promjena kao što je izvijanje leđa učinit će nevjerojatnu razliku!

Dakle, zauzmite standardnu doggy pozu i dok ste na sve četiri – ovog puta se spustite na podlaktice, izvijte leđa prema dolje i zaista se potisnite unatrag na njega dok on ulazi u vas straga.

Dodatni bonus u ovoj pozi je što još lakše može doseći do vaših grudi ili klitorisa. (zena.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.