Savjeti za muškarce: Kako prići djevojci u kafiću – Jabuka.tv

Savjeti za muškarce: Kako prići djevojci u kafiću

Koliko puta vam se dogodio da ste u kafiću uspjeli skupiti hrabrost i prići djevojci koja vam se sviđa, a onda sve krene u krivom smjeru?

Djevojka vas nakon toga gleda kao da niste normalni i dobra zamisao padne u vodu. U redu, vjerujemo da postoje i oni kojima se nije dogodilo nikada, ali velika većina nas se barem jednom našla u sličnoj situaciji.

U nastavku ovog teksta donosimo neke stvari na koje je potrebno pripaziti sljedeći put kad se odlučite krenuti u napad.

Opusti se

Ako si već primijetio djevojku koju želiš počastiti sa svojim društvom, nemoj razmišljati o tome hoćeš li dobiti odbijenicu i prije nego uspiješ izustiti prvu riječ ili što će ona misliti o tebi. Duboko udahni, opusti se i kreni. Svakako izbjegavaj glupe ulete koje si pročitao na internetu, pričaj smireno, bez mucanja, zastajkivanja ili tikova. Vjeruj nam, žene mogu prepoznati jesi li samopouzdan ili “puniš gaće” u trenutku kad razgovaraš s njima. Početak razgovora uz pokoju smiješnu doskočicu gurnut će sam razgovor u opuštenom smjeru. Znači, mirno i staloženo, ne pričaj gluposti i što je najvažnije, budi prirodan.

Usredotoči se na grupu

Rijetko se događa da je žena sama u kafiću i da samo čeka tebi slične da joj ulete kao “budala u kredit”. Česće će se nalaziti u društvu drugih osoba, što nikako ne mora biti loše. Ako si već uspio pokrenuti razgovor, nemoj se zalijepiti samo za nju, a ostatak društva ignorirati. Pokaži joj da si je primijetio, ali prisili je da i ona bude aktivna u lovu. Ako uspiješ nasmijati i biti zanimljiv njezinom društvu, to će je zaintrigirati i samo ćeš joj biti privlačniji. Zato, razgovaraj s grupom, budi zanimljiv, a njoj tu i tamo dobaci pogled koji će reći da si zainteresiran, ali ne i očajan.

Okreni rundu žeste

Da, znamo, Pelinkovac ili Jack ne možeš ispijati cijelu večer kao veliko pivo, ali takva runda pokazat će joj da si za zabavu i da je ne misliš “daviti” cijelu večer. Imat ćeš sasvim dovoljno vremena da dobiješ dojam kako “diše” i sviđaš li joj se. Ako sve prođe dobro, okreni još koju rundu i tko zna, možda će na kraju večeri ona častiti tebe.

Ne pokušavaj je kupiti

Naručio si nekoliko rundi, ali nemoj se razbacivati i pokušati je zaslijepiti novcem. Na veliki dio žena to će djelovati odbojno. Ako si dobro odjeven, kulturno se ponašaš i naručuješ piće u stilu Bonda, vjeruj, žene će to zamijetiti. Nema potrebe za bahaćenjem i mahanjem novcem, naravno, ako ti nije cilj privući žene nižeg morala.

Tri muška kompleksa koje žene obožavaju

Kad razgovaraš s njom nemoj odmjeravati konobarice

Ako je cura bila pristojna i pružila ti priliku da porazgovarate, onda ti nemoj biti krkan i odmjeravati konobarice i ostale žene u kafiću tijekom razgovora. S time iskazuješ nepoštovanje i budi spreman da će njezin sljedeći potez biti odbijanje. Znamo da je muškarcima teško ne pogledati dobru pozadinu konobarice u minjaku, ali ako se ne možeš suzdržati tih nekoliko minuta, onda se zapitaj imaš li problem.

Ne naručuj joj piće, a da je ne pitaš koje

Žene danas jako dobro znaju što im odgovara, pa tako i po pitanju pića koje piju. Zato, nemoj si dopuštati da za nju biraš piće bez pitanja, a pogotovo ne ona slatka pića koja dolaze s malim suncobranima i ananasom. Možda će ti se učiniti kao dobra ideja počastiti je s jednim “Sex on the Beach” ili “Slippery Nipple” koktelom, ali odmah ti kažemo – zaboravi.

Ne nazivaj je nadimcima

Možda ćeš pomisliti da bi joj bilo drago ako je nazoveš “mala”, “beba” ili slično, ali nemoj ni slučajno. To joj sigurno neće biti slatko, jer prvo će joj na pamet pasti da je ona već tko zna koja po redu koju si tako nazivao tijekom svojih osvajačkih pohoda po kafićima. Biti će dovoljno da joj prilikom upoznavanja zapamtiš ime, a kasnije tko zna, možda ti u krevetu kaže kako voli da je zovu.

Ne obaraj pogled

Uf, ovaj dio je problematičan, posebno ako je krase ubojiti atributi koje zna odlično upakirati. Znamo, muškarci smo, događa se, ali svakako pokušaj to izbjeći. Ako već ne ide, probaj joj na duhovit način pohvaliti dekolte i prebaciti razgovor u tom smjeru. Naravno, ne pretjerivati sa zurenjem i nikako ne pitati možeš li ih probati. Suzdrži se, odradi sve kako treba, a onda kasnije navali.

Ne prikradaj joj se i ne pleši iza nje

Nemoj sramotiti muški rod i biti taj koji joj se svakim plesnim korakom sve više prikrada, dok se na kraju ne počne trljati o nju onim mjestom gdje bi ti trebala biti muda. Budi muškarac, priđi do nje, predstavi se i kreni s razgovorom na bilo koji način ranije opisan. Tko zna, možda nakon kojeg pića, na kraju ipak otplešete “stiskavac”.

Nemoj piti previše

Jedna je stvar popiti piće ili dva za hrabrost, ali pokušaj uleta kad si pijan kao zemlja, teško može završiti pozitivno. Prolijevanje pića, teško slaganje smislenih rečenica i gubljenje slova dok te jedino pridržavanje za nju dijeli od pada pod šank, teško može dovesti do toga da će biti voljna ići kući s tobom. Ako si u kafić krenuo s namjerom da taj dan nećeš ići sam na spavanje, alkohol upotrijebi samo kao saveznika za prikupljanje hrabrosti, a opijanje ostavi za neki drugi put, piše Macho.rtl.hr.

Pet osobina muškaraca koji znaju kako osvojiti i zadržati ženu

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.