Savjeti: Evo koje granične prijelaze koristiti da izbjegnete velike gužve

Uvjeti za vožnju su povoljni. Na dionicama cesta gdje su tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na M – 16.2 Prozor – Bugojno; M – 17 Buna – Čapljina (Ševaš Njive); M – 17.4 Mostar – Čitluk.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH na GP Doljani. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Tijekom cijele turističke sezone, a posebice vikendima, očekuj se pojačan promet vozila na graničnim prijelazima, posebice na graničnom prijelazu Doljani, pa se vozačima savjetuje da koriste druge granične prijelaze, piše Operativni centar Civilne zaštite HNŽ-a, prenosi Bljesak.info.

Za one koji se kreću prema Dubrovačkoj regiji, preporučuje se korištenje graničnih prijelaza Čepikuće (Ravno – Slano) ili Ivanica (Trebinje – Dubrovnik), a onima koji se kreću prema Makarskoj rivijeri ili sjevernije, preporučuju se granični prijelazi Bijača, Crveni Grm, Gorica ili Orahovlje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: