Sattler u posjetu Mostaru i Ljubuškom

Šef Izaslanstva Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU u BiH Johann Sattler posjetit će u utorak, 9. travnja, Mostar i Ljubuški.

Tom prilikom veleposlanik Sattler sudjelovat će na događaju koji će okupiti studente Univerziteta “Džemal Bijedić“ u Mostaru i Sveučilišta u Mostaru, a u sklopu nove faze EU projekta Generation Change.

Kroz niz događaja, EU u BiH će u razgovor o EU integracijama BiH uključiti studente sa svih javnih sveučilišta u državi, priopćeno je iz Odjela za komunikacije EU u BiH.

Pored studenata, ambasadoru će se u Mostaru pridružiti veleposlanica Grčke u BiH Ioanna Efthymiadou, otpravnik poslova Češke Republike Josef Zrzavecký i mladi uspješni bh. prefesionalci iz sfere turizma.

Nakon Mostara, Sattler će se sastati s gradonačelnikom Ljubuškog Vedranom Markotićem te posjetiti Franjevački samostan Humac, priopćeno je.

Sattler u Širokom Brijegu: Uspjeli ste postati jedna od najrazvijenijih županija

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • J.bo vas on i vi njega u sto nas anti-krscansko uvlacite. Kriminalne organizacije EU I NATO su samo za bandu politicku stvorene.

  • Evo Mostar al zasto bi ga bilo tko u Ljubuskom primio.Pa dotični je najveći kočiničar rijesavanja hrvatskog pitanja u BiH.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.