Sastanak Dodik-Pupovac: Razgovarali o položaju Srba u BiH i Hrvatskoj – Jabuka.tv

Sastanak Dodik-Pupovac: Razgovarali o položaju Srba u BiH i Hrvatskoj

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik razgovarao je u Banjoj Luci s predsjednikom Srpskog narodnog vijeća iz Hrvatske Miloradom Pupovcem, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Dodik je Pupovca upoznao sa situacijom u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, a razgovarano je i o položaju srpske zajednice u Republici Hrvatskoj, kao i epidemiološkoj situaciji u BiH i Hrvatskoj.

Pupovac je izrazio zahvalnost za pomoć koju je Republika Srpska pružila srpskom narodu u Banovini poslije razornog potresa iz prosinca prošle godine.

Dodik je informirao Pupovca da je Republika Srpska donijela odluku da financira izgradnju deset montažnih kuća za pripadnike srpske zajednice u Banovini, koji su u stravičnom potresu ostali bez domova, kao i da dodatno pomogne u obnovi gospodarstva i gospodarske infrastrukture.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Ogovaraju Zokya, garant. Čim Zorile rezidencijalno primi 1-2 svjetska izaslanika, u vrlo važnu audijenciju, sazvat će im Zoky umah konferenciju za medije i sprašit par facebook statusa, dok ne stigne kakva obljetnica, kad treba očekivati svojevrstan performans i prigodan, državnički govor.

  • Jeli sa njima na sastanku bio najviši obožavatelj branitelj Pupovca to jest Plenky sa svojim hdz licemjerima kiselim njuškama?

    • Ovakvi Srbi, komunjare i balije su isto. Znaš one sto su generalu Glasinovicu blokirali facebook. Babe sto zvaljava usta zijaju kad on prodje. Tipovi poput redatelja Mataniva itd. To su ti balije, spodobe kao i oni i komunjare. Sve je zo isti kos. Glumci. Neljudi. Lagati će . praljka su ubili. Jer su pod sotoninom rukom. Sada su izgubili.

  • ZOKY nije komunista. On se u SDP učlanio 2000. Godine. SDP se treba vratiti izvornim komunističkim idejama. I treba razlikovati prave HR KOMUNISTE DOMOLJUBE od jugoslavenčina..

  • Na ovoj slici vidim samo dva ispušena u sramoti bez obraza propala viteza koji traže pažnju koju nisu nikako zalsužili zajedno sa onim u Sarajevu. Jadna li naroda kada imaju još i svoje predstavnike pored svega u nazad što je bilo.

    • Vidiš Dodika kako je on zainteresiran za Sr e iz Rvacke. Ne znam što ne pita za srpčad iz Njemačke Švedske. Igraju Srbi ponovno naivnu igru koja bi ih mogla strašno skupo doći.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.