Sarajlija nakon Doma zdravlja devastirao prostoriju u policiji

Dana 26.07.2017 godine, u 08.35 sati, PU Grude je zaprimila prijavu da je u Dom zdravlja Grude dovezen E.G. (43) iz Sarajeva, koji je prethodno uočen da leži u u blizini magistralne ceste M6, u mjestu Grudsko Vrilo, u vidno alkoholiziranom stanju, a u njegovoj blizini se nalazio i motocikl.

Ubrzo potom iz Doma zdravlja Grude izvijestili su PU Grude da E. G. (43) narušava Javni red i mir vikom, galamom i lupanjem po vozilima DZ Grude.

Policijski službenici PU Grude su postupili po prijavama, izišli su na teren, lišili slobode E. G. (43) te ga u službenim prostorijama alkotestirali – izvršenim alkotestiranjem kod istoga je izmjereno 1,65 g/kg alkohola u dahu.

E. G. (43) je izrečena mjera zadržavanja te je smješten u prostoriju za zadržavanje koju je ubrzo potpuno devastirao, načinivši znatnu materijalnu štetu.

Nakon što se E. G. (43) otrijezni nad njim će se izvršiti kriminalistička obrada zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. KZ-a F BiH (za ovo kazneno djelo zapriječena je novčana kazna ili kazna zatvora do šest mjeseci).

Također, policijski službenici PU Grude će nad E. G. (43) izvršiti prekršajnu obradu zbog počinjenog prekršaja iz čl. 10. stavak (1) tč. a) Zakona o javnom redu i miru ŽZH (Naročito drsko ponašanje – za ovaj prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 300,00 do 600,00 KM), kao i zbog počinjenog prekršaja iz čl. 12. stavak (1) tč. a) istog Zakona (Omalovažavanje tijela vlasti ili njihovih službenih osoba prilikom obavljanja ili u svezi obavljanja službe – za ovaj prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 700,00 – 1.500,00 KM), priopćeno je iz MUP-a ŽZH-a.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Zamisite da netko iz Gruda ode u Sarajevo i razbija po domu zdravlja i u prostorijama policije…To samo može u nas hrvata…Biće da su hrvati u Grudama nešto krivi…

  • Dobra je policija, ona je stavila radar na privalju, tamo di nema kuca, iznad potkraja, na medovicima i svim mistima di covik more normalno natrat malocak priko ogranicenja, a to sto punjeni gavrani glume baje po selima, to nemogu ni na virme sprijecit…onda kad se desi ko na kočerinu da covik pocme sam dotrat reda, onda je kasno doc s maricom i spratit. Bitno je da je radar uslika jadnog seljaka i speate kakvu seosku pijanu sto je pivala i malocak lupala, a jaci nek se kurce

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.