Sarajevo: Vlasti ne poštuju par-nepar

I dok se od građana Sarajeva i onih koji su u prolazu kroz glavni grad BiH očekuje da poštuju mjere Operativnoga stožera Vlade ŽS o ograničavanju kretanja automobila prema principu par-nepar, čini se da se ove odluke baš i ne pridržavaju oni koji su je donijeli, objavio je Faktor.ba.

U skladu s donesenim mjerama, u ponedjeljak su trebala prometovati samo vozila čiji se broj registarskih oznaka završava parnim brojem, međutim ispred zgrade Sarajevske županije fotoreporter Faktora zatekao je službeni automobil županijske vlade koji je, prema pravilima, trebao biti negdje parkiran, a ne na cesti, jer se broj njegovih tablica završava neparnim brojem.

Ova mjera ne odnosi se samo na vozila policije, inspekcijskih organa, Ministarstva obrane, javnoga gradskoga prijevoza, komunalnih poduzeća i vozila s diplomatskim tablicama te hitnih intervencija.

Zilha Ademaj, ministrica zdravlja ŽS i članica Operativnoga stožera koji je usvojio mjeru, kazala je da se zabrana odnosi i na službene automobile dužnosnika na vlasti, prenosi Faktor.ba.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.