Sarajevo smijenilo Miodraga Ješića

Miodrag Ješić nije više trener FK Sarajevo.

Nakon poraza od Slobode i eliminacije iz Kupa BiH, Upravni odbor FK Sarajevo održao je sastanak sa stručnim stožerom na kojem je dogovoren sporazumni raskid ugovora između FK Sarajevo i Miodraga Ješića i njegovih pomoćnika, potvrđeno je iz kluba.

”Nažalost, ostvareni rezultati na početku proljetnog dijela natjecateljske sezone 2015./2016. nisu bili zadovoljavajući. Posljednja utakmica donijela je izuzetno lošu igru naše momčadi, kao i lošu atmosferu unutar svlačionice zbog čega su šef stručnog stožera Miodrag Ješić i Upravni odbor kluba dogovorili sporazumni raskid ugovora”, kazao je predsjednik FK Sarajevo Edis Kusturica i dodao da se klub rastao s Ješićem u prijateljskoj atmosferi i bez ikakve štete po klub.

”Moram istaknuti da nije bilo govora o bilo kakvoj isplati basnoslovnih odšteta, niti bilo kakvih radnji koje bi išle na štetu našem klubu. Ovim potezom Upravni odbor želi donijeti pozitivnu promjenu u sportskom segmentu kluba”, rekao je Kusturica.

Upravni odbor FK Sarajevo imenovao je privremeni stručni stožer prve momčadi, koji će kao šef struke predvoditi Almir Hurtić, šef Akademije. Asistirat će mu osoblje iz Akademije FK Sarajevo.

Privremeni stručni stožer će svoju dužnost obavljati na sljedećoj ligaškoj utakmici protiv Slavije, koja je na rasporedu u nedjelju na Olimpijskom stadionu ”Asim Ferhatović-Hase”. Očekuje se da potom bude imenovan i formiran novi stručni stožer prve momčadi.

(Fena)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.