SARAJEVO MUSIC STAGE 2012: Tony Cetinski oduševio publiku

SARAJEVO, 13. SRPANJ 2012.Serija koncerata Sarajevo Music Stage 2012. nastavljena je jučer, u četvrtak, 12. srpnja, nastupom poznatog hrvatskog glazbenika Tonyja Cetinskog. Svi prisutni u prepunoj dvorani Doma mladih željno su iščekivali nastup jednog od najpoznatijih vokala u regiji i miljenika sarajevske publike, koji je još jednom izveo odličan koncert.

Na koncertu koji je održan pod pokroviteljstvom, Nescaféa, branda kave koji proizvodi Nestlé, vodeća prehrambena tvrtka na svijetu, Tony Cetinski izveo je svoje najveće hitove koje je publika vjerno uglas pjevala. Hitovi su se redali jedan za drugim: Umirem sto puta dnevno, Čovjek od leda, Prah i pepeo, Totalno sam lud, Morski vuk, a Tony je, između ostalog, izveo i pjesmu Opet si pobijedila kojom najavljuje svoj novi album, kao i pjesmu Ti si najbolje posvećenu njegovom sinu. Publika je uživala u intenzivnom nastupu do kasnih noćnih sati, te Tonyja na odlasku sa scene pozdravila gromoglasnim pljeskom.

Nakon nastupa Tonyja Cetinskog, Sarajevo Music Stage 2012. se nastavlja večeras, u petak, 13. srpnja, koncertom Urbana & 4 i Negativea. Sedmi koncert Sarajevo Music Stagea 2012 održat će se pod pokroviteljstvom radio postaja RSG i RSG 1. RSG radio putem svojih predajnika pokriva veliki dio BiH i najslušaniji je radio u BiH, dok je RSG 1 najslušanija sarajevska radio postaja. Obje radio postaje slušateljima pružaju objektivne informacije, ali i odličnu zabavu.

Sarajevo Music Stage 2012 bit će završen koncertom Mostar Sevdah Reuniona u subotu, 14. srpnja. Koncerti započinju iza ponoći, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata.

Ulaznice za Sarajevo Music Stage, po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri, mogu se kupiti isključivo na ovlaštenim blagajnama ispred KSC Skenderije i Bosanskom kulturnom centru. Pozivamo sve zainteresirane da ulaznice nabavljaju isključivo na blagajnama ispred KSC Skenderije i u Bosanskom kulturnom centru, kako bi bili sigurni da kupuju ispravne ulaznice, s kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.

Više informacija o Sarajevo Music Stageu dostupno je na Facebook pageu Sarajevo Music Stage 2012: https://www.facebook.com/SarajevoMusicStage.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.