Sarajevo dobilo nove većinske investitore

FK Sarajevo s  velikim zadovoljstvom obavještava navijače i bh. javnost da su uspješno okončane sve formalnosti, te da su Vincent Tan i Ismir Mirvić novi većinski investitori u klub.

U zajedničkom priopćenju za javnost, Tan i Mirvić ističu uzbuđenje što će se u klub vratiti prijeko potrebna stabilnost i dugoročna sigurnost.

FK Sarajevo ime je i bezvremenski brend! Duga i uspješna tradicija kluba zaslužuje novu viziju koja će omogućiti razvijanje kluba i kao međunarodnog brenda. Zbog toga smo uzbuđeni što imamo i znanje, i iskustvo i kredibilne globalne poslovne odnose koji nam jamče povratak entuzijazma na Koševo na zadovoljstvo vjernih navijača, koji su željni uspjeha i dobrih rezultata, ističu Tan i Mirvić.

Kako navode, u idućih nekoliko tjedana doći će do razdoblja tranzicije nakon čega će biti u potpunosti spremni podijeliti svoje poslovne planove i dugoročnu viziju FK Sarajevo sa širom javnošću.

Obojica zahvaljuju navijačima na strpljenju tijekom posljednjih mjeseci.

Bio je to teško razdoblje za sve, i s ovom objavom, uvjereni smo da dolazi do zatvaranja tog poglavlja. Komunikacija s navijačima će biti naš prioritet. Ovim najavljujemo novu eru naših odnosa ne samo s navijačima nego i poslovnim partnerima, sponzorima, medijima i svim drugim zaljubljenicima u FK Sarajevo, najavili su Tan i Mirvić.

Ovim putem članovi klupske administracije koriste priliku da se najsrdačnije zahvale Long Cuong grupi i gospodinu Nguyen Hoai Namu na svim naporima uloženim u rukovođenje klubom tijekom protekle dvije godine kada su zabilježeni brojni uspjesi, priopćeno je s Koševa.

Osvajanje prvenstva i najduži niz bez poraza u bh. nogometnoj povijesti čine g. Nama dijelom svijetle povijesti Kluba. Hvala vam!, zahvalili su se u Klubu izražavajući nadu da će s novom upravljačkom strukturom Klub ponoviti ne samo ove uspjehe nego otići i mnogo dalje.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.