Sapun za suđe i ocat odlični su za prirodno čišćenje kade

S prvim savjetima, čišćenje kade ne mora biti naporna obaveza.

Ovim jednostavnim načinom možete uštedjeti vrijeme i novac, a kadu ćete oprati brže i bolje. Donosimo vam nekoliko odličnih načina za savršeno čistu i sjajnu kadu.

Ako je rub vaše kade prepun bočicama i stvarima, bit će vam teže održavati vašu kadu čistom. Nepotrebne i nekorištene bočice samo skupljaju prljavštinu i prašinu, a i nepotrebno zauzimaju mjesto.

Odaberite nekoliko proizvoda koji su vam nužni za vrijeme tuširanja, a ostale maknite iz vaše kade. Tako ćete smanjiti nakupljanje prljavštine, a i moguće ljepljive mrlje od prolivenih šampona i gelova.

Kada se radi o sredstvu za čišćenje, preskočite kupljene deterdžente i kemikalije, umjesto toga napravite vlastiti doma. Napravite mješavinu octa i sapuna za suđe kao jeftiniju i prirodniju varijantu za čišćenje kade. Ako želite da vam kada miriše, možete dodati nekoliko kapi esencijalnih ulja, poput lavande ili bora.

Ocat i sapun za suđe zajednički djeluju odlično za uklanjanje kamenca i mineralnih ostataka. Dok kadu perete svojim prirodnim sredstvom, krenite odozgora, prenosi Večernji.hr.

Kadu napunite vodom, oko tri centimetara, te dok perete gornji dio, sredstvo će curiti do dna. Zatim pustite vodu, dobro oribajte dno kade i ona će biti sjajna i čista kao da je potpuno nova.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.