Samsung ponovno jadno ismijava Apple: Uspoređuju iPhone 6 sa Samsung Galaxy S9 +

Samsung u svojim reklamama godinama ismijava Apple i korisnike telefona ove kompanije – do sada su najčešće okomili na ljude koji čekaju danima ispred Appleovih trgovina kako bi se dokopali novog telefona s “revolucionarnim” novim opcijama koje su u Samsungovim Galaxy telefonima dostupne već godinama.

Južnokorejska kompanija sada je malo promijenila strategiju usporedbe telefona, ali rezultat je isti – Apple korisnike vuče za nos i jedino rješenje je promjena telefona i kupovina, naravno, Samsungovog Galaxyja.

U najnovijoj reklami Samsung ismijava nedavni skandal oko usporavanja starijih modela iPhonea o čemu je Apple “zaboravio” obavijestiti korisnike.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Samsung je uvijek bio korak ispred IPhona, al naravno ovdje se ipak ne radi o pričama tip a šta je bolje Audi ili Mercedes, ovdje je lako mjerljivo i vidljivo opipljivo čak da je Samsung miljama ispred… (najjače mi je objašnjenje da njihova kamera ima manje megapixela al da je i dalje bolja, il da imaju bolju iskorisitvost mrežnih resursa pa kao i u lošijom mreži ne puca Viber/WUP pozivi hahahah) svakako mongoloidne hercegovačke kromanjonce ne treba pokušavati uvjeravati u to, jer Iphone je Iphone, Merđžo je Merdžo..nema veze što je Merdžo iz 1999 (krš teži) i Iphone 6 polovan do bola…ipak se to kupuje kako bi se na kavi (koju gleda da plati netko drugi) moglo na stol baciti te ključeve od Mercedesa i Iphone….Malograđanština koja prati male sredine.. izgleda da je nisu lišene ni puno veće sredine…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.