Samsung će razočarati brzinom punjenja nove Galaxy S24 serije

Samsung je jedna od kompanija koja je u posljednje dvije-tri godine kritizrana zbog toga što nije poboljšala brzinu punjenja svojih pametnih telefona, a čini se da te kritike ne utječu na njih.

Dok Samsungovi kineski konkurenti nude brzine punjenja telefona i do 240 W, Samsung je već neko vrijeme ”zaglavljen” na 45 W punjenju. Iako se nagađalo da će ove godine Samsung poboljšati taj segment, najnovije informacije ne ukazuju na to.

Kineske verzije Samsung Galaxy S24 serije – Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ i Samsung Galaxy S24 Ultra dobili su CCC certifikate u Kini. Prema informacijama koje su dostupne na ovim certifikatima, otkriveno je da će svi modeli zadržati istu brzinu punjenja kao i prethodnici.

Od punjača do dječjih podataka: Kako je EU zauzdao Big Tech

Tako certifikati otkrivaju da će Samsung Galaxy S24 (SM-9210) stići s podrškom za brzo punjenje od 25 W, dok će Samsung Galaxy S24+ (SM-S9260) i Samsung Galaxy S24 Ultra (SM-9280) podržavati brzo punjenje od 45 W, baš kao i prethodnici, prenosi Bajtbox.com.

Moguće je da Samsung softverski, na neki način, skrati vrijeme punjenja telefona, ali iako se to dogodit, radit će se o neznatnom poboljšanju. Podsjećanja radi, sva tri modela iz Galaxy S23 serije u potpunosti se mogu napuniti za oko sat vremena.

Samsung uskoro predstavlja pametni prsten?

Već je otkriveno da će Samsung Galaxy S24 imati bateriju kapaciteta 4000 mAh, Samsung Galaxy S24+ bateriju od 4900 mAh, dok će Samsung Galaxy S24 Ultra biti opremljen baterijom kapaciteta 5000 mAh.

Samsung Galaxy S24 serija bit će predstavljena u prvom kvartalu 2024. godine, na prvom Samsungovom Galaxy Unpacked događaju sljedeće godine.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.