Sammira u Kini plaćaju koliko Rakitića u Barci, a ima status Messija

Sammirov gol bio je dovoljan njegovom Jiangsuu da osvoji kineski kup. Hrvatski Brazilac nije dugo slavio u Kini, vrlo je brzo odletio kući za Brazil. Sigurno zadovoljniji, jer na račun će sjesti i neka premija.

“U Sammirovom ugovoru postoji stavka koja mu jamči dodatnu premiju u slučaju osvajanja trofeja, a pripada mu i individualna nagrada za kup zajamčena svakome igraču. Nije prošao s manje od 500.000 eura za ovu utakmicu”, kaže Sammirov bliski prijatelj za Večernji list koji dodaje kako nema šanse da on napusti Kinu.

“Ne zato što ga europski nogomet više ne privlači, nego zato što su njegova primanja u Kini može priuštiti samo nekoliko najvećih europskih klubova. Sammir je danas u Kini u platnom rangu, primjerice, Rakitića u Barci, a i odšteta za njega bila bi astronomska. Usto, Kinezi ga obožavaju, on je ondje u statusu Messija.”

A Sammir nije zatvorio ni vrata reprezentacije.

“Ni tu knjigu nije zaklopio. Žalio mi se da se njegovi nastupi u Kini slabi medijski prate, pa se u Hrvatskoj i ne zna kako on tamo dobro igra. Naravno da se, nastavi li s ovakvim igrama, potajno nada i Euru.”

(Goal.com)

Komentiraj: