Sammir potpisao sam za Getafe!

Sammir pronašao je novi klub. Brazilac s hrvatskom putovnicom je na službenom Facebook profilu objavio da na ljeto prelazi u madridski Getafe.

‘Dragi prijatelji vas prve želim obavijestiti da sam postao novi igrač madridskog Getafea i od ljeta ću svoju karijeru nastaviti u Španjolskoj’, poručio je Sammir svojim fanovima te todao:

‘Nakon sedam godina u Dinamu došlo je do zasićenja i rastanak je bio moja želja. Rastanak nisam zamišljao na ovakav način no izgleda da je jedino tako bio moguć. Hvala Upravi GNK Dinama koja mi je dala dva mjeseca da pronađem novi klub, ali eto bilo je potrebno puno manje’, istaknuo je Sammir dodavši kako je u Hrvatskoj osvojio sve što se moglo osvojiti:

‘Sad želim iskusiti nove izazove u karijeri i dokazati se u jačoj ligi. Dinamo će zauvijek ostati moj klub, a Hrvatska moja druga domovima u koju ću se uvijek rado vraćati i ako Bog da nastupati u reprezentativnom dresu. Hvala svima koji ste bili uz mene sve ove godine, ne samo u onim lijepim trenucima nego i u teškim kada su mi mnogi okretali leđa’, zaključio je Sammir.

(Bljesak.info)

Nema komentara

  • NEKA DRAGO MI JE NEKA ČOVJEK IDE DI GA CJENE A NE DA GA GODINAMA PROVOCIRAJU U ZAGREBU.SAMO NE ZNAM KAKO MU MENADŽER BOŽE SLIŠKOVIĆ PROĐE SADA..JELI IMA NEKU KORIST OD OVOGA JER I NJEMU TO ŽELIM.

  • ako bude igrao u brazilu za našu repr.nabijem i štimca i unaprijed kovača na q.
    hrvati su bijela nacija,bez ikakve uvrede crncima,ali ne trebaju nam samiri,dudui i sl.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.