Sala uopće nije htio u Cardiff: “Nantes zanima samo novac, nije niti pitao što ja želim”

Emiliano Sala poginuo je u zrakoplovnoj nesreći 21. siječnja ove godine, samo dva dana nakon što je stavio potpis na ugovor s Cardiffom, klub u koji niti nije htio prelaziti.

L’Equipe je emitirao dokumentarni film o Emilianu Sali u kojem je i snimka njegovog razgovora s bliskim prijateljem neposredno prije transfera u Cardiff, piše Sportnet.hr.

Snimka otkriva kako argentinski nogometaš uopće nije niti htio otići u velški klub.

Sinoć sam poslao poruku menadžeru koji me nazvao nekoliko sati kasnije. Razgovarali smo i rekao mi je da mu je sin vlasnika Nantesa Franck Kita poslao poruku da trebaju razgovarati, nazvao ga je i on mu je rekao da me žele prodati. Došla je ta ponuda Cardiffa i Nantes je ispregovarao visoku odštetu stoga su pod svaku cijenu željeli moj odlazak tamo. Istina je da je ugovor dobar, ali iz nogometne perspektive nije mi zanimljiv taj transfer.

Sala je htio bolji transfer i veći klub, a nije imao nikakvu želju razgovarati s čelnicima Nantesa s kojima čini se nije imao najbolji odnos.

Ne bojim se odlaska tamo jer sam se morao stalno boriti kroz svoju karijeru. Rekao sam menadžeru da mi mora pronaći nešto bolje do kraja prijelaznog roka i obavijestio je Cardiff da neće biti ništa od transfera jer nije htio da tamo idem. Istina je da bih volio angažman koji je zanimljiv i u nogometnom dijelu i po pitanju ugovora, ali nekada ne možeš imati oboje. Ne želim razgovarati s Kitom jer se ne želim razljutiti, on je netko od koga mi je mučno kada se s njim nađem licem u lice.

Želi moj odlazak tamo i uopće me nije niti pitao što ja želim, zanima ga samo novac. Totalni kaos, ne znam što će se dogoditi.

Sala je na kraju stavio potpis na ugovor s Cardiffom, dva dana kasnije poginuo je u zrakoplovnoj nesreći, a Nantes je tražio od Cardiffa uplatu kompletnog ugovorenog iznosa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.