Sajam zapošljavanja mladih u Mostaru

Caritas BiH, u okviru projekta “EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području – Your Job”, organizira Sajam zapošljavanja mladih koji će se održati 24. svibnja (11:00 sati) u Tehnološkom parku Intera u Mostaru.

Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku mladima da se povežu s poslodavcima, steknu korisne informacije i pronađu zaposlenje, poručili su organizatori.

Sajam će obuhvatiti veliki broj izlagača i posjetitelja, a osnovni cilj je pružiti relevantne informacije o mogućnostima za mlade te podići svijesti javnosti o problemu zapošljavanja mladih. Nakon svečanog otvorenja i izložbenog dijela Sajma, organizirat će se radionice i predavanja na kojima će biti predstavljeni novi pristupi integracije mladih na tržite rada te konkretne i praktične ideje i rješenja koja mogu pomoći mladima u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem.

Sajam organizira Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udrugom za razvoj kompetencija S.K.I.L.L.S., Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik. Projekt financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH – Crna Gora.

(www.jabuka.tv | Foto: Freepik)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.