Sablić: Sve smo karte bacili na Kup!

„Sve smo karte bacili na Kup! A za prolazak u finale treba biti perfektan s naše strane u obje utakmice, pogreške i u obrani, i u napadu svesti na najmanju moguću mjeru“, kazao je na konferenciji za novinare trener Goran Sablić, najavljući sutrašnji prvi dvoboj poluzavršnice Kupa BiH protiv Željezničara.

Dodao je kako su svi u redovima „Plavo-bijelih“ svjesni značaja utakmice i da je uz pomoć navijača želja već u prvoj utakmici na Pecari doći do pozitivnog rezultata. Upitan bi li taj rezultat bio bilo kakva pobjeda uz „čistu“ mrežu Sablić je kazao kako bi „voljeli sačuvati mrežu netaknutom, a nešto realizirati iz naših prigoda“.

Goran Sablić

Goran Sablić

Koliko, pak, na rasplet u poluzavršnici može utjecati činjenica da je Željezničar, za razliku od Širokog, opterećen i borbom za prvaka u prvenstvu, ostaje za vidjeti, no, mišljenja je Sablić, „odnos snaga između Širokog Brijega i Željezničara mnogo je izjednačeniji nego to tablica sugerira.

Za sastav ne konkuriraju Ćorić, Sivrić i Sesar, svi ostali su svježi, motivirani i spremni za utakmicu sezone na Pecari.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

  • IDI ČOBANE U 3 PM DOVOLJNO DA TE ČOVIK VIDI PA DA IZGUBI APETIT.TOLIKO SI KISEO DA TI IZGLED SVE KAZUJE.TI DA TRENIRAŠ ŠIROKI?E NEĆEŠ ČOBANE NABAVI 10 KOZA I JARČEVA ČUVAJ I MUZI.HRGOVIĆ NEKA TI DRŽI REP.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.