S emitiranjem krenule “Vijesti iz Međugorja”

Informativni centar Mir Međugorje pokrenuo je novi projekt – “Vijesti iz Međugorja”.

Riječ je o video vijestima koje će donositi zanimljive informacije iz Međugorja, nuditi iskustva vjernika iz cijeloga svijeta koje novinari bilježe tijekom cijele godine.

Direktor Informativnog centra Vedran Vidović ističe da je dugogodišnja ideja putem livestreama hodočasnike diljem svijeta informirati o najnovijim događajima iz Međugorja.

Sada, kada se svijet našao u izvanrednim okolnostima zbog pandemije koronavirusa mnogi hodočasnici potakli su nas da pokrenemo projekt “Vijesti iz Međugorja”. Na svetkovinu Uskrsa večernji molitveno-liturgijski program iz međugorske crkve sv. Jakova putem našega livestreama pratio se s rekordnih 3.877.377 IP adresa. A točan broj vjernika teško je procijeniti. Međugorje ovih dana živi svoju drugačiju duhovnu stvarnost, svi vjernici koji su planirali hodočašća u Međugorje s nama su u molitvama, kazuje nam Vidović. 

Svakodnevno se večernji molitveno – liturgijski program iz Međugorja preko live streama prenosi u cijeli svijet na deset svjetskih jezika: španjolski, talijanski, francuski, njemački, engleski, poljski, slovački, ruski, korejski i mađarski jezik.

Kada ovomu pridružimo Radiopostaju Mir Međugorje, Facebook live te Youtube kanal dolazimo do impozantne brojke vjernika koji svakodnevno mole, duhom u Međugorju. Međugorje je ušlo u domove hodočasnika i što je najvažnije molitva iz Međugorja neprestano se širi u svijetu, a srca brojnih vjernika po zagovoru Kraljice Mira su obraćena. Već sada možemo reći kako je ovaj projekt još jedan u nizu uspješnih projekata jer jer u mnogim ljudima probudio novo svjetlo i pozitivne emocije koje su svima potrebne u ovim teškim trenutcima, zaključio je u razgovoru za portal Jabuka.tv direktor Informativnog centra Mir Međugorje Vedran Vidović.

Vijesti iz Međugorja u svom sadržaju informiraju javnost, nude duhovni sadržaj i razmjenjuju iskustva vjernika iz cijeloga svijeta. Emitirat će se svakoga četvrtka po završetku večernjeg molitveno-liturgijskog programa na Youtube kanalu i Facebook stranici.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.