S.A.R.S. oduševio prepuni OKC Abrašević u Mostaru

Bend iz Beograda ‘Sveže amputirana ruka Satrianija (S.A.R.S.)’ pred prepunim dvorištem OKC ‘Abrašević’ u Mostaru odaslali su poruke ljubavi i mira.

Bend je u bukvalnom smislu riječi s putovanja, odnosno iz kombija izašao na pozornicu gotovo bez tonske probe kako bi svojoj publici poklonili noć punu zabave i dobre atmosfere. Kako su istaknuli članovi S.A.R.S.-a, razlog kašnjenju je granična kontrola radi koje su na graničnom prijelazu u Metkoviću bili zadržani 3 sata.

Naime, bend je u petak navečer imao nastup u Sloveniji, u blizini Celja. S.A.R.S. je kašnjenje nadoknadio energičnim nastupom i odličnim koncertom za kojega su svi članovi kazali kako nastupi u Mostaru svakog puta budu sve bolji.

Osim zadržavanja na granici, S.A.R.S. je snašao još jedan problem tijekom koncerta. Naime, pjevač benda (Žarko Kovačević) se tijekom nastupa ozlijedio, te je gotovo cijeli koncert ‘odradio’ ozlijeđen i na jednoj nozi, dok mu je na drugoj otekao dio oko zgloba noge.

Publika je Žareta tijekom cijele večeri bodrila, te su se gotovo sve pjesme pjevale uglas. Tako su se između ostalih mogle čuti pjesne ‘Ana’, ‘Mir u svijetu’, ‘Perspektiva’, ‘Bojana’, ‘Buđav lebac’, ‘Debeli ‘lad’, ‘Ratujemo ti i ja’, ‘Rakija’, ‘To rade’, ‘Mir i ljubav’, ‘Može i drugačije’.

Kako je pjevač grupe rođen 07.07., tako su mu svi posjetitelji u isti glas čestitali rođendan. Ovo je bio treći nastup S.A.R.S.-a u OKC ‘Abrašević’ i kako su izjavili članovi benda do sada im je ovo najbolji nastup pred mostarskom publikom.

“Prošlog puta mislili smo da ne može bolje. Publika je bila izvrsna, bend se osjećao izvrsno, imali smo feedback od vas draga publiko. Ali ovo večeras će nam ostati dugo u sjećanju. I hvala vam na predivnoj večeri”, rekao je Žare.

Njih već u nedjelju čeka koncert u nacionalnom parku Sutjeska, a u Mostar bi ponovno trebali doći u rujnu.

Kao predgrupa na mostarskom koncertu S.A.R.S.-a nastupili su mladići iz grupe ‘Sat kasnije‘ koji su napravili dobar uvod u ludu noć. Članovi benda odsvirali su repertoar pop i rock pjesama koje je publika pjevala zajedno sa njima.

(Bljesak.info)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.