Ryan Reynolds otkrio što mu je najbitnije u odgoju triju djevojčica | Jabuka.tv

Ryan Reynolds otkrio što mu je najbitnije u odgoju triju djevojčica

Glumac Ryan Reynolds sa suprugom Blake Lively ima tri prekrasne djevojčice, James, Ines i Betty. Iako se nikada nije nadao da će biti okružen samo ženskom djecom, danas tvrdi da je presretan i da to ne bi mijenjao ni za što na svijetu.

Volim biti otac svojim djevojčicama. Imam tri kćeri, a zapravo nikad u milijun godina ne bih rekao da me to čeka. Dolazim iz obitelji gdje su bili svi muškarci. Naime, imam tri starija brata. Za sada je za mene biti otac curicama jedno prekrasno iskustvo i naprosto uživam u tome, započeo je svoj novi razgovor pred javnosti glumac Ryan Reynolds.

Holivudski zavodnik, koji je s jednom od najzgodnijih glumica Blakey Lively, potom otkriva koja je tajna skladnog obiteljskog života koji vodi. Osim toga pokušao je svima dočarati što znači biti dobar otac.

Najbitnije je biti prisutan. Pokušavam ništa ne propustiti. Blake i ja nikad se ne razdvajamo kad odlazimo snimati filmove, uvijek zajedno putujemo na kojoj god je lokaciji snimanje. Mislim da je to ključ svega. Zajedno smo koliko god nam to život omogućuje, pomažemo jedan drugome i naprosto uživamo. Užasno sam tužan kad sam razdvojen od svojih cura, rekao je 44-godišnjak, prenosi Jutarnji.hr.

S lijepom Blake, Reynolds je u braku od 2012. te zajedno dijele petogodišnju kćer James, četverogodišnju Ines i godinu dana staru Betty.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: