Ruža Tomašić u Širokom Brijegu: Neka nam se pridruže svi istinski pravaši!

Europarlamentarka Ruža Tomašić inače predsjednica HSP Ante Starčević RH u petak je s najbližim suradnicima posjetila Hercegovinu kako bi se našla sa svojim kolegama iz sestrinske stranke HSP AS BiH.

Povod jučerašnjem dolasku u Grude, a onda u Široki Brijeg je potpisivanje ‘Sporazuma o trajnoj političkoj suradnji između HSP-a AS RH i HSP-a AS BiH. Sporazum su u nazočnosti vrha stranaka u RH i BiH te članstva i predstavnika medija potpisali predsjednik HSP AS BiH Milijan Crnjac i predsjednica HSP AS Ruža Tomašić.

U Hercegovinu su također stigli i visoki dužnosnici stranke; Pero Ćorić glavni tajnik stranke, Denis Bevanda predsjednik Glavnog stana HSP AS, Rudolf Dvorski dopredsjednik stranke i zadarski dožupan i Ivan Šimunović zastupnik u Saboru RH.

U svojem obraćanju predsjednik HSP-a AS BiH izrazio je veliko zadovoljstvo ovim potpisom te napomenuo da će stranka u BiH imati svoje ogranke gdje god to bude moguće napraviti.

Ovom potporom i ovim sporazumom mi smo dobili pravaški legitimitet i u narodu ćemo biti prepoznati kao glavna pravaška opcija oko koje bi se trebali ujediniti svi istinski pravaši,” rekao je Milijan Nakić.

Mi ćemo surađivati i koalirati samo s onim političkim opcijama koje u svom programu imaju nauk Ante Starčevića. Nama koalicija s HDZ-om ne stvara i ne može stvoriti probleme, ona je u jednom istinskom, pravednom i poštenom političkom ozračju i poželjna. Ne može nitko pojesti HSP AS ako mi to ne dozvolimo zato ne treba nasjedati tim pričama kako će nas HDZ ugušiti,” rekla je predsjednica HSP-a AS Ruža Tomašić.

Na upite novinara o prijašnjem podržavanju nekih drugih pravaških opcija u BiH, Tomašić je rekla da se neki nisu držali dogovora i da su kao takvi otpali, a da stranka od danas podržava samo HSP AS BiH kao jedinu pravu pravašku opciju u BiH.

ruza_tomasic_siroki_brijeg_6

ruza_tomasic_siroki_brijeg_1

ruza_tomasic_siroki_brijeg_2

ruza_tomasic_siroki_brijeg_3

ruza_tomasic_siroki_brijeg_4

ruza_tomasic_siroki_brijeg_5

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

28 komentara

    • blago nama kad je najbitnije koliko tko kleči u crkvi i busa se da je Hrvatina, a ne što doprinosi društvu i poduzima da svima bude bolje, pa i onima koji ne pripadaju tvojoj vjeri ili onima koji ne pripadaju tvome narodu…

  • Biti clan ove stranke u SB e za to treba imati bas srca a radi pristojnosti necu reci jednu rijec. U nas narod ide linijom manjeg otpora zbog pritiska sredine i nedostatka samorealizacije jer im je lakse dijelovati u coporu. Na duhovnim vjezbam u Zg profesor nam je govorio da je gotovo smrtni grijeh zivjeti po ljudskim obzirima. Zato jedno veliko hvala Ruzi sto nas iskreno brani u parlamentu mada ni ostali nisu losi.

  • Laže Ruža kada kaže da ne podržava druge pravaške opcije u BiH. Druge pravaške opcije u BiH ne podržavaju Ružu koja je pobjegla u okrilje HDZ-a i odonuda grakće.

  • Nosi vas đava lipi sve po redu,zlo mi je od puste podrške Hrvatima BiH,kao da mi imamo nešto od toga…A ti Marija ako si pravašica kao što se naslikavaš okani se komunjarskog društva i udruga ,kontaradiktorna si,ne možeš biti i ljevičarka i desničarka po potrebi,u zadnje vrijeme si samo s jugaslavenima svih nacionalnosti,”prodane duše,samo lažni sjaj”…pjeva Marko Perković jedina desnica u Hrvata!

  • Pravaši kao opicja su nešto o čemu smo većina sanjali ali govoreći o povjesnoj stranki pravaša, ovi novi od kada su se izrodili počevši od parage, đapića pa onda ovih “naših” hrstića, jurišića, sačuvaj me Bože od takvih ljudi. Žao mi je jedino Ruže koja je jedna časna žena sa istim takvim namjerama za razliku od ostalih koji se kriju pod znakovljem te stranke. Čast opet izuzecima ali ogromna većina su ……..

  • Mislim da smo ‘dosta’ vidili HDZ-a, po meni ima dosta projekata koji se nisu realizirali.Zato ja pozivam sve gradjane da izadju na izbore ove godine i glasaju zaa HSP. a lijanu zelim sve najbolje , da mu glasaju svi rodjaci i neki radnici.hahahha lopove 😉

  • ekipa je čudo a može se komentirat na više načina jer su pozitivno ludi ali iskreni i pošteni do bola i zato dolaze i rezultati pa ovo je za mnoge bilo nemoguće ali poslje ovoga za sigurno nema više nikakvih iznenađenja.

  • ma nije loša ova stranka, pošteniji su puno od oni lijanovićevi hsp-ovaca,ustaša na baterije i kriminalaca.Nažalost u nas ljudi im neće dat puno glasova jer znaju da jedino hdz,može nešto napravit. Niko drugi, i to je to. Osobno, nisu loši možda i uspiju dobit jednog zastupnika na slijedećim izborima u županiji ,barem kod nas u Širokom. Aovi lijanovi pravaši u Širokom nemaju što tražit. Malo će ko za njih glasat osim rodbine i ulizica svih profila.

  • a sve se zna. pa tako i tko je stvorio i tko vodi ovu stranku,a danas bi mnogi željeli biti na čelu ove iste ali iz naj užih krugova a gdje ste bili kada je trebalo biti,u mišijim rupama pa dajte molim vas-Nakić ja AS.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.